Сердючка в Ізраїлі: усе, що відбувалося за лаштунками цьогорічного Євробачення ексклюзивно у «Світському житті»

Поцілунки з Філіпом Кіркоровим, допити на митниці та аналіз ДНК!

Поділитися:

Шалом, Віро, шалом, мамо, шалом SERDUCHKA & BAND! На святій землі, в Ізраїлі, ми ще з вами не зустрічалися!

- Ми сьогодні з мамою зайшли на пляж - згоріли так, що ледве натягнули ці костюми!

Україна цього року зі скандалом не бере участі у «Євробаченні». Але ти, Віро, з мамою та гуртом – за всіх! Все ж таки без українського сліду не обійшлося…

- Як співає Алла Кудлай: «Це мій хрест!».

Як вас тут зустрічають? Чи впізнають на вулицях? Ти ж зірка «Євробачення»!

- Неможливо пройти! Я взагалі не збиралася сюди їхати, якщо чесно… Тут нічого не відрізняється від нашого бардака: все, як у нас, тільки на івриті!

Віро, цього року на «Євробаченні» ти переспівуєш пісню минулорічної переможниці «Євробачення» Нетти Барзілай. Чи важко?

- Важко було скласти геометрію у 6 класі! І коли її відмінили, то я стала на коліна і сказала: «Дякую, Боже, що відмінили геометрію!». Це, до речі, був перший рік, коли відмінили цей навчальний предмет! А на пісню я зробила запальний танець!

Цього року Росію на «Євробаченні» представляє твій старий добрий знайомий Сергій Лазарев у супроводі Філіпа Кіркорова. Чи посилав тобі Філіп поцілунки з-за лаштунків?

- Так, посилав! Розумієш, я перебуваю у такій ситуації, коли мені здається, що нас усі там ненавидять! Коли ми приходимо всім нашим ансамблем, то всі біжать до нас один поперед одного задля фото. А вони пропонують мені ще повечеряти! Яка вечеря!? У мене на це немає часу!

Я ж пам’ятаю, як Філіп Кіркоров переживав через те, що рідко тебе бачить…

- Ми так рідко бачимося… Виявляється, я вітаю його з днем народження, з усіма іншими святами – а від нього ніяких звісток! Думаю: «Може, образився», він же може так зробити… А коли ми зустрілися, то він мені каже: «Оце ж ти така…», а я йому: «Я постійно пишу тобі у Viber…», а він мені: «А я у WhatsApp!». Тож, він, виявилося, Viber не користується!

Мадонна сказала про те, що їй запропонували 6 мільйонів, аби вона виступила у фіналі «Євробачення». А скільки запропонували тобі?

- Є один бізнесмен, який оплатив приїзд Мадонни. Вона, звичайно, молодець, бо розуміє, що «Євробачення» - крута аудиторія, а у неї скоро виходить новий альбом… Вона все робить правильно! Вєрка Сердючка розмовляє українською мовою так, як приблизно розмовляє Володимир Зеленський! Я намагаюся, і щоразу це виходить все краще!

До речі, тобі часом не пропонували балотуватися у Президенти?

- Ні. У нас із Володимиром Олександровичем є багато спільного: в нього команда «Зе», а у нас команда «Ве»! Між іншим, я не знаю англійської, і це тут стало вже такою фішкою. Їм незвично, що хтось не знає англійської! Так вчіть українську, чому всі повинні вчити англійську?

Англійською ти не говориш, а іврит вивчила?

- Іврит я знаю з дитинства. Що треба, щоб прожити в Ізраїлі? Знати одне слово – беседер!  Це слово означає «усе найкраще», і його можна вживати усюди! Це дуже зручне слово! Я хочу з тобою поділитися: мені робили аналіз ДНК, я навіть спеціально літала до Копенгагену у рамках «Євробачення». Я думала, що в мені тече єврейська кров, тому що я і хитра, і популярна, але ні – виявляється, що я прибалтійка! У мене 54% прибалтійської крові!

Які у вас найяскравіші враження від Ізраїлю?

- Митниця! Це взагалі жах! Ставлять такі запитання: «А чому ти так руки поклав?», «Ти думаєш, що шапка – це розумно?», і ти себе відчуваєш злочинцем… Мені здається, що «може, я вчора випила пива, а потім розчленила двох людей і закопала біля готелю?». Потім мені кажуть: «А чому у тебе бритва електрична?». Вони так ставлять запитання, що ти не знаєш, що робити і як на них відповідати!

Кого ти найбільше рада була побачити на сцені «Євробачення»?

- Я була дуже рада зустрічі з Неттою. Мені було приємно, що в минулому році вона сказала (коли ще не знала, чи виграє, чи ні): «Я підготувала цю пісню, коли служила в армії!». В армії вона танцювала під нашу пісню  «LASHA TUMBAI», і надихнулася нею! Коли вона зібралася на «Євробачення», то хотіла якусь придуркувату пісню! Так, у неї були комплекси… Але ж я теж була сором’язлива, до мене всі лізли, я не могла усім сказати «ні».

Віро, великій зірці – великий автобус!

-Ми ж нікуди більше не поміщаємося! Коли ми працювали у Копенгагені, то я розклала крісла, і лежала на них, але це був жах. Після цього я принципова: немає автобусу - я не їду!

Віро, відпускаю тебе до прихильників!

-Від Вєрки Сердючки з Тель-Авіва, з любов’ю!