Сергій Бабкін розповів, що їде до Лос-Анджелеса «забиватися» в улюбленого тату-майстра

«Тільки у неї ми хочемо робити татуювання!»

Поділитися:

Сьогодні перший світський вихід родини Бабкіних після народження дитини. Як ви зараз розділили обов’язки? Чи продовжуєте гастролювати разом?

- Ми гастролюємо разом, Сергій не може без мене та моєї підтримки!

- Без директора не можу ніяк!

-  Ми виїжджаємо на один день на гастролі, і я на день зберігаю молоко. Та от цього разу ми від’їхали на 3 дні, тому малюк з нами!

Ви активні батьки – їздите відпочивати із дитиною. Навіть буквально через 2 місяці після народження сина ви їздили відпочивати на Сицилію. Куди поїдете відпочивати взимку?

- Ми ще думаємо, куди їхати чи взагалі не їхати, але у березні ми поїдемо до Лос-Анджелесу з усіма дітьми та моєю мамою. Ми будемо відпочивати та…

- Там живе наша улюблена майстриня з тату, до якої ми їдемо «забиватися».

-  Тільки у неї ми хочемо робити татуювання!

Зовсім скоро вийде вистава «Аліса в країні див», де ви, актори, які раніше грали у пластичному театрі, нарешті заговорите. Судячи з усього, Сергію, ти вже вживаєшся у роль Капелюшника.

-  Так! Пластика нікуди не ділася, просто долалися слова! Ми будемо розмовляти англійською мовою, адже вистава буде відбуватися у мові оригіналу…

На великі екрани вийшов фільм «Чорний ворон», де ти, Сергію, зіграв одну з ролей…

-   У мене був такий дивовижний персонаж – він божевільний, живе під монастирем у підземеллі. До того ж, грим був неймовірний: обпалене півобличчя, довге волосся, борода.