Сестри Завальскі анонсували повернення дуету «Алібі»

Співачки після п’ятирічної паузи готові повернутися на сцену

Поділитися:

Анно, вітаю з прем'єрою вистави театру "Мізантроп", співзасновником якого є твій чоловік. Без рідної сестри ця прем'єра не могла відбутися.

- Насправді я чекала, що Аліна прийде так само зі своїм чоловіком Олександром Колодієм.

- Я теж цього чекала, але в нього робота.

- Чоловіки взагалі такі зайняті... Це мені пощастило, що я зі своїм разом працюю.

Як збиралися? Тому, що потрібно було якось особливо вбратися - все ж таки прем'єра у театрі.

- Збиралися не разом. Аліна мені відправляла фотографії суконь, які обирала. 

- Ми радилися. Аня теж висилала декілька варіантів, а я допомагала їй обрати.

Тобто ви до сих пір одна з одною радитеся?

- Звичайно. Але це вже традиція в мене - на червону доріжку або на якийсь важливий захід я беру сукню бренду "OBRANI". В мене таке враження, що ці сукні приносять мені удачу. 

- А я прийшла купувати подарунок Ані на день народження, побачила цю сукню і купила її.

Зовсім нещодавно ви об'єдналися й виступили на одній сцені. Чи ностальгія не замучила? Можливо, дует "Алібі" знову об'єднається? У вас залишаються прихильники вашого дуету і серед відомих людей.

- Паша Шилько, який ініціював серію концертів, сказав: "Дівчата, ви чудово співаєте. Ви ж разом можете вийти на сцену ". Ми погодились. І одразу всі квитки було продано.

- Нам було дуже приємно, і  ми одразу зробили висновки. П’ять років дует "Алібі" разом не з'являвся. І ми не казали, що припинили своє існування. Але декрет один, другий, потім знову другий, третій... Зараз подумаємо, бо ностальгія є.

- Нам сподобалося знову відчувати одна одну на сцені й сподобалася реакція публіки. Тому наразі не будемо розкривати секрети, але думаємо, як продовжити цю історію.

- Кожен місяць, чи навіть двічі в місяць нас запрошують разом на концерти Україною та за межами. Нашому батьку, продюсеру "Алібі", досі дзвонять. І ми дивуємось. Оскільки вже п’ять років не виступаємо разом.

У вас на двох троє дітей. Діти співають?

- Мій Ілля - це просто щось неймовірне. Танцює, співає і постійно щось вигадує. І такі тексти, які звучать від нього в два з половиною роки багато про що говорять.

- Мої діти теж співають чудово, танцюють і дуже хороші акторські здібності навіть в такому віці вже видно.