«Щоб Катерина Кухар була задоволена!»: акторка серіалу «Школа» Олена Курта розповіла про своє нове захоплення

"Хочеться відкрити у собі щось нове"

Поділитися:

Олено, ми вже з вами колись говорили про те, що ви любите фламенко і займаєтеся ним. Сьогодні ви прийшли на балет… Можливо, десь у душі, ви колись хотіли бути балериною?

-Мені здається, що кожна дівчинка хотіла б бути балериною! Немає гарнішого мистецтва, аніж балет! У будь-якому виді танців завжди присутня класична хореографія… Я починала з народних танців, і там також вона була. Якщо ми хочемо гарно танцювати, ми мусимо знайомитися з класикою. Усім відомі рухи релеве, батман тандю виховують смак та поставу!

Ви знаєте, що таке батман тандю, пліє, гран-пліє. Що давалося вам найважче?

- Все те, що ви перечислили, я якраз знаю. Найважче мені давалася розтяжка, я й досі не можу сісти на шпагат. Тож маю таку нездійсненну мрію, яка рухає мене вперед, але я вірю, що колись зможу це зробити!

За той час, поки ми з вами не бачилися, якими здобутками у фламенко можете похизуватися?

- Я танцюю танго і аргентинський фольклор, але це теж є частиною фламенко. Безперечно, зараз я відвідую мілонги (танцювальні вечори) не так часто, як хотілося б. Влітку я встигла відвідати фестиваль танго, побачити багатьох своїх друзів.

Де?

- В Одесі. Ми святкували вже одинадцятий літній фестиваль танго, на який з’їжджаються люди з усього світу. Це було дуже гарно, коли під схід сонця ми танцювали танго на морі. Це дуже гарне враження цього літа, яке я хочу якнайдовше запам’ятати. Скажу тобі по секрету, що із завтрашнього дня я починаю ходити на бальні танці. Хочеться відкрити у собі щось нове, тому треба готуватися, щоб Катерина Кухар була задоволена!

Тобто, десь у душі ви думаєте про те, що наступний сезон телепроєкту «Танці з зірками» не обійдеться без вас…

- Чому б ні?!