Шоумен Юрій Ткач зізнався, до якої пари на "Танцях з зірками" готовий долучитися третім

...і прокоментував, як тоді працював з Ілоною Гвоздьовою

Поділитися:

Юрію, влітку було багато зйомок, але вийшло і відпочити. Доньку з дружиною на море звозили?

- Так, вийшло! Ми були у Бодрумі, у Туреччині. Ми були в такому невеличкому американському готелі, де дуже мало наших і багато тих, хто мене не знає. Були риби, черепахи. От лише з черепахами і друзями були знайомі.

Стартував другий оновлений сезон телепроекту "Танці з зірками", де твоя партнерка Ілона Гвоздьова тепер танцює з іншим гумористом -  Ігорем Ласточкіним. Ти, так би мовити, передав Ігорю Ілону у спадок. Чи не жаліється Ілона на Ласточкіна?

- Вони спілкувалися вже тоді, коли ми танцювали, тому він її впринципі знав. Зараз вони чудово працюють. Я  так думаю, що те, що мені не вдалося, їм все ж таки вдасться. І тоді історія наша буде закрита. 

Тобто, є номер, який тоді не вдався?

- Я маю на увазі чемпіонство. Мені здається, що пара Ласточкіна і Гвоздьвої - лідери проекту. І вони будуть рвати і метати.

Чи не сумуєш ти за танцями? В тебе ж дуже гарно виходило.

- В мене дуже гарно виходило, тому що в мене була Ілона, а в неї був прут. Вона казала мені, що треба чотири години на день займатися. Коли я закінчив танці, то перехрестився і сказав: "Дякую, але поки я не збираюся танцювати". Зрозуміло, що коли ти приходиш на проект, то надихаєшся паркетом, танцями. 

У минулому сезоні продюсери та режисери проекту вигадували дуже багато різних випробувань для учасників. Чи не чекаєш ти запрошення від них станцювати третім у парі Гвоздьова-Ласточкін?

- А це хороша ідея!