Співачка Ірина Білик розсекретила, у якому вбранні буде на весіллі похресниці Аліни Гросу

"У... я відчуваю себе як Ірина Білик!"

Поділитися:

Ірино, ого, яку косу ти встигла відростити до Дня вишиванки!

- Все ж своє!

Тобі не вперше виходити на подіум у якості моделі, але щоразу ти почуваєшся не у своїй тарілці…

- Тому що я хочу затриматися на сольний концерт… Мені дві години треба, а не тридцять секунд! Я вийшла, і навіть не можу розставити руки, закричати «Україна…»…

Ти якось спеціально готувалася до цього показу? Ходу тренувала?

- Світлана Вольнова порадила: «Ти ж королева! Ти повинна стати по-царськи!», ну я так і стала!

Ти одна з перших українських співачок, яка почала співати українською мовою, пропагувати українське ще у далекі 90-ті. Ти пам’ятаєш свою першу вишиванку?

У пісні «Країна», яку я написала з Анатолієм Матвійчуком, був такий меседж до українців: «Любіть українське, носіть вишиванки, вдягайте віночки!». Якщо подивитися кліп, то здається, що там речі від Dolce & Gabbana, які на сьогодні вже все це відтворили у власних колекціях. А у мене це було ще у 2000 році! У мене там було все стилізовано: спідничка у пайетках, сіточка на рукавах, яку ми зробили з колготок.

Скільки у тебе зараз вишиванок чи суконь, стилізованих під вишиванку?

- П’ять-шість! У червні я поїду на весілля до Аліни Гросу у Венецію. На свято я буду одягати вишиванку, і напевно, що з колекції Yuliуa Magdych. Вишиванка – це для мене також і повсякденний одяг! Я люблю і джинси, але у вишиванці я відчуваю себе як Ірина Білик!

Чи мають твої сини та чоловік вишиванки? Враховуючи те, що чоловік з Азербайджану, то у вишиванці він буде мати досить екзотичний вигляд!

- Я спеціально не хотіла дарувати йому вишиванку, але мої друзі подарували її. Коли він побачив, то сказав: «Супер! А я тільки-но хотів десь пошити чи купити собі вишиванку!». Йому дуже личить!