Співачка Руслана розповіла, чому не пішла в політику знову: «Не було проблем навіть стати Президентом!»

«От на сцені я - та, хто я є! »

Поділитися:

Руслано, не дивно зустріти тебе на цьому великому концерті переможців «Євробачення» в Амстердамі. Цього року виповнилося рівно 15 років з моменту твого тріумфу. За ці роки було багато чого, але ти особливо не змінилася…

- Ми просто залишилися тими, хто ми є, а коли ми залишаємося собою – то все органічно! Насправді, Україну дуже люблять, і до неї особливе ставлення!  

Цього разу ти приїхала до Нідерландів не тільки, аби виступити на цьому великому концерті, а ще й зняти відеоролик, який цього року транслюватимуть на фіналі «Євробачення»…

- Вони мене запросили, привезли до Роттердаму, розмалювали певну машину моєю фотографією, написали ім’я, поставили купу камер, возили мене по місту і знімали спеціальне відео. Потім ми поїхали до порту – поставили там найбільший у світі вітряк, вони знали, що я займаюся чистою енергією. Вони поважають те, що артист може якось використовувати своє ім’я, і протягом 15 років якось бути корисним для суспільства. Не достатньо просто бавити людей, треба робити щось більше! Україну дуже поважають!

Ти вже третій день у Нідерландах. Що вже встигла побачити?

- По їх головних вулицях краще не ходити, бо можна так нанюхатися, вибачте за подробиці, що потім нічого і купувати не треба. Яка країна – такі й розваги! Тут кожен третій – ді-джей, кожна третя хата – клуб, тут люди живуть між клубами, а не навпаки. Це дуже крута країна, яка заряджає сильним драйвом!

Ти була першою співачкою, яка пішла у народні депутати України. Пройшло 15 років – і у Верховній Раді України співаків, фотографів, шоуменів – майже половина. Святослав Вакарчук цього року пішов у цю ріку вдруге… Чи кликали тебе цього року знову сісти у крісло Верховної Ради?

- Не було проблем навіть стати Президентом! Після Майдану була дуже велика патріотична хвиля, і мене дуже просили балотуватися у Президенти! Я не кажу, що я стала б Президентом, але це могло б бути!

І ти могла б стати Президентом замість Петра Порошенка?

- Принаймні я могла б балотуватися! Що я тобі скажу?! Це не моя гра! Напевно, моє нутро не витримує ці розклади. От на сцені я - та, хто я є! Незважаючи на всі обіцянки та пропозиції – у політиці ж заробити великі гроші не так й складно - я не купилася на це і вирішила: нехай краще менше грошей, але так, як я це відчуваю!