Співачка Зіанджа (у минулому Борис Апрєль) зізналася, чому пішла в команду Потапа на «Голосі країни»: «Він дивився закоханими очима»

Артистка зізналася, як наважилася змінити стать

Поділитися:

Зіанджо, ми востаннє бачилися сім років тому. Як Борис Апрєль зважився на такі кардинальні зміни? Зміни статі? Це дуже сміливий крок.

-Коли ти почуваєш дискомфорт у своєму тілі, бо маєш жіночу душу в чоловічому тілі. Потрібно, щоб був якийсь баланс, я цього прагнула багато років. І настав час.

Я так розумію, що цей час для тебе настав в Америці.

-Мені в Америці сподобався менталітет. Там до людей-трансгендерів ставляться з повагою, вони мають рівні з іншими права, мені дуже хотілося, щоб ці часи одного разу настали в Україні, я про це мрію.

Після твоєї появи у шоу «Голос країни», дуже багато розмов про зміну статі. Як Борис Апрєль перетворився на ? Як ти почуваєшся у шоу взагалі?

-Добре. Щоправда, я зустріла одного гомофоба і одного расиста, я у шоці.

 Тут, за лаштунками? Це були учасники?

-Так, учасники, не буду називати імена. Мені сказали: «А чому ти вирішила змінити стать? Ти ж була чоловіком? Не потрібно було того робити!» Мені це неприємно.

Як складається твоє приватне життя тепер?

-Я вільна, але часто ходжу на побачення, як і кожна дівчина, щоб зрозуміти, які чоловіки мені подобаються. Все нормально.

На сліпому прослуховуванні до тебе розвернулися усі тренери, але ти обрала Потапа. Чому?

-Йому неможливо було відмовити, у нього були закохані очі, захоплення. Він сказав багато гарних слів. Ти ж знаєш, як чоловіки можуть сказати слова, а жінки ж люблять вухами.

Продюсеркою Бориса Апрєля була Наталія Могилевська.  Чи зараз Зіанджа зустрічалася з Наталею Могилевською? Чи підтримуєте ви зв'язок?

-Ми, на жаль, не підтримуємо зв’язок, я сама собі продюсер зараз. Але коли я десь її побачу, я завжди підійду, обійму, бо вона мій перший вчитель і я їй дуже вдячна.