Співак MELOVIN розповів, який амулет завжди тримає при собі на сцені

«Я просто знав, куди йду...»

Поділитися:

Костянтине, вітаю тебе з перемогою у номінації «Прорив року»! Свою кар’єру ти почав давно і вже встиг багато чого зробити – і ось тебе називають проривом…

-     Мені здається, що коли з’являється  новий артист, то всі журналісти, телеканали «перевіряють» його – чи справді через кілька років він буде так само ярко сяяти. Нащо ж йому давати нагороду, якщо він потім зникне? А я не зник!

Сьогодні на червоний хідник премії «M1 Music Awards 2019» ти вирішив прийти з мамою. Як вона до цього готувалася?

-     Вона не хотіла – я їй телефонував, благав: «Мамо, давай прийдемо разом! А якщо я переможу, то ми це запам’ятаємо, адже так по-сімейному буде!», «Добре, а що мені одягати?», «Не знаю. Давай я приїду до Одеси, і там вже вирішимо?». Потім вона з подругою пішла до магазину і купила сукню, а мені вислала фотографію.

Сьогодні ти збирався ніби на битву, адже твоє вбрання скидається на кольчугу.

-     Я просто знав, куди йду, і хотів, аби мій образ віддзеркалював негатив від людей. Мама сказала, що треба ще шпильку начепити, але не було куди.

Тобто, твоя мама забобонна, як і ти?

-     Так! Вона вважає, що на ніч у хаті прибирати не можна - а я це не вірю… Я завжди прибираю, коли мені потрібно. А ось на сцені шпилька у мене завжди при собі, окрім сьогоднішнього вечора!