Супермодель Алла Костромічова порадила, як краще за все переносити зміну часових поясів

Які методи використовує супермодель?

Поділитися:

Алло, буквально с корабля – на бал: з літака – на світський захід. Півроку тебе не було в Україні, ти живеш майже весь час у Нью-Йорку. І ось – ти повернулася до Києва, і судячи з усього, з погодою не розрахувала.

-Чесно тобі скажу, я перевзулася у автівці, бо ці підбори краще підходять під мій образ.

В тебе – величезна зміна часових поясів. Як ти перелаштовуєшся на час, коли летиш до Нью-Йорка, до Києва, тому що різниця в часі – півдоби?

-В мене є декілька порад: не завішувати штори у кімнаті, тому що тоді, коли встає сонце, організм перелаштовується, бо відчуває світло. Щоб гарно спати, я п’ю мелатонін – натуральний і нешкідливий гормон сну. Мелатонін – це те, що виробляє наш організм самостійно. А для шкіри – масочки. В мене окрема валіза одягу і окрема валіза для засобів по догляду за обличчям.

Як син переносить ось ці зміни країн? Як він перелаштовується?

-Він настільки любить літаки, що йому байдуже, чесно кажучи. Ми вилітали о першій ранку, а він, як нормальна дитина, о дев’ятій вечора вже лягає спати. І це було дуже смішно, коли о десятій він почав засипати мене запитаннями: «Мамо, коли ми їдемо до аеропорту?», «Мамо, коли будемо злітати?», а в літаку: «Ми злетіли?», «Ні, не злетіли?», «Ми вже злітаємо?», «Та ні!», а потім: «Ми злетіли?», «Так!», і він заснув!