«Швидко все з себе зняла!»: мама Надії Дорофєєвої радить донці оголюватися, щоб не бути «монахинею»

Мама не те, що сварить, а й заохочує до відвертих образів!

Поділитися:

Надіє, сьогодні на твій діджей-сет тебе прийшла підтримати мама, найприскіпливіший глядач, ніж навіть твій чоловік.

  • Саме так! Чоловік мій запізнився, я не знаю, чому. Але з дитинства мама й тато були присутні на кожному концерті. Вони возили мене по всіх конкурсах, і дуже мною займалися. Мені здається, що саме тому я зараз і розмовляю тут з тобою, бо це все завдяки моїм батькам, які тільки мною і займалися.

Як воно, бути мамою Надії Дорофєєвої? Ви – викладачка в університеті. Напевно ж, всі ваші учні знають, чия ви мама.

- Сьогодні мені Надя сказала: «Мамо, мені треба з тобою серйозно поговорити. Втебе почалася зіркова хвороба»...

- Так, зіркова хвороба…

- Виходить який-небудь журнал, я кажу: «Надю, 20, ні – 25, ні – 30 штук мені»... Вона говорить: «Куди ти їх?».. Я кажу: «Я всюди ходжу – від лікарні до пенсійного фонду». Надю знають, в Криму люблять, причому всі, незалежно від віку... Я спочатку журнал, а потім вже проблему.

Надя завжди експериментує зі своїм зовнішнім виглядом. Часто оголює деякі частини тіла, як, наприклад, сьогодні. Чи сварить мама за деякі варіанти вбрання?

- Катю, в нас проблема. Я їй кажу: «Надю, скільки можна вдягатися як монахиня, швидко все зняла з себе! Швидко все зняла!».

- Коли в нас 7 років тому була фотосесія, в мене був дуже серйозний емоційний стрес. Мене запросили, а я розуміла, що для поп-співачки це потрібно, бо це ж, як робота. Я подзвонила мамі, і вона сказала: «Чого ти соромишся? Що в тебе за комплекси? Ти повинна бути красивою!». Коли я худну, то мама дуже переживає, і просить мене більше їсти.

- Я кажу: «Надійко, сьогодні буде обід, і це буде вже третій розмір!»

Про тещ є багато анекдотів. Тещі бувають різними: сварливими або тими, які, навпаки, дуже люблять своїх зятів. Яка ви теща чоловіку Надії Дорофєєвої?

- От сьогодні було, отже, я кажу: «Вово, чим займатимешся?» Він говорить: «Я там трохи в шафі приберусь».  Я заходжу через 15 хвилин, а він лежить. Я кажу: «Вово, вибач, що я заважаю твоєму інтенсивному прибиранню»...

- Мамо!

- Таааак! Я так і сказала! Я кажу: «Вово, розумієш, я для того і теща, щоб ти мене, ну хоча б трохи, ненавидів»...Але він каже: «Та що ви, я вас люблю, але я трішки полежу»... Кажу: «Та лежи вже, все одно ж я потім приберу!»