Світське життя: Еріка Герцег із "ВІА Гри" розповіла про свої пластичні операції

Світське життя: Еріка Герцег із "ВІА Гри" розповіла про свої пластичні операції

Аби брати участь у конкурсах краси дівчина три роки тому схудла на 35 кілограмів і разом із вагою втратила кілька розмірів грудей

Поділитися:

Еріка Герцег із нової "ВІА Гри", яка сформувалася на шоу "Хочу до ВІА Гри", не соромиться, що колись вдосконалювала свою фігуру за допомогою пластики. Аби брати участь у конкурсах краси дівчина три роки тому схудла на 35 кілограмів і разом із вагою втратила кілька розмірів грудей. Тому й наважилася на відновлення пікантних частин тіла. На кого дівчина хотіла бути схожою після операції та як змінилося її життя завдяки Костянтину Меладзе, Герцег розповіла "Світському життю".

- Еріко, ти мала якийсь взірець жінки, на яку рівнялася?

- Вважаю, що кожна жінка, яка бере участь у конкурсах краси, повинна бути худенькою, не занадто, з формами 90-60-90. Я дуже намагалася такою стати і, на щастя, в мене все вийшло, але мене забрав Костянтин Меладзе.

- Казали про те, що ти робила собі не тільки груди, а ще й сідниці..

- Груди я робила, бо коли схудла, то й вони дуже поменшали. Я схудла на 35 кілограмів, а сідниці -мої! Присідати потрібно, дівчата, і бігати багато.

-Ти вже два роки співаєш у"ВІА Грі". Я так розумію, що твоє фінансове становище змінилося.

- Так, дуже сильно.

- Ти вже купила квартиру, машину?

- Поки що ні, бо я дівчинка розумна і хочу одразу свій бізнес. Не буду казати який, щоб не наврочити.

- Нещодавно гурт відсвяткував 15-річчя. Як відзначали? Чи був корпоратив у "ВІА Гри"?

- Ми з дівчатами були на гастролях, але отримали багато привітань від колишніх учасниць і від Костянтина Меладзе. Було дуже приємно.

Детальніше -  у відео онлайн: