«Світське життя»  покаже, як Катерина Кухар з чоловіком підкорюють Європу

«Світське життя»  покаже, як Катерина Кухар з чоловіком підкорюють Європу
1plus1.ua

«Залізна леді балету» розплакалася в інтерв’ю Катерині Осадчій під час свого франко-бельгійського туру

Поділитися:

У новому, першому весняному випуску «Світського життя», який вийде в ефір 3 березня, Катерина Осадча попрямує до Бельгії, щоб зустрітися з українськими зірками балету Катериною Кухар та Олександром Стояновим.  Саме у країні пива, шоколада та вафель балетне подружжя закінчує своє європейське турне, в якому знаходилося останні два місяці. Позаду - 44 вистави та 16 тисяч кілометрів, попереду - пристрастний балет «Дон Кіхот» в бельгійському Намюрі, а потім - повернення до Києва, де Катерину та Олександра вже зачекалися двоє дітей.

Під час прогулянки містом балетне подружжя відверто розказали Катерині Осадчій, з чого розпочався їхній роман. Виявляється, що Олександр закохався у Катерину ще в той час, коли вона була заміжня.

-Я  нічого не міг з собою зробити, - згадує артист. - Коли кохаєш - мізки вимикаються. Чи є чоловік, чи немає - бачу ціль - не бачу перешкод!

Та омріяне «так» від коханої Олександр почув не одразу. Попереду їх чекало чимало випробовувань.

«Світське життя» потрапило на виставу «Дон Кіхот» до старовинного театру у місті Намюр, та покаже глядачам залаштункове життя і «святу святих» артистів - гримерку. А Катерина Кухар та Олександр Стоянов розкажуть про власні традиції, забобони та прикмети перед виходом на сцену.

А вже після виступу, у затишній та довірливій атмосфері Катерина Кухар наважиться вперше торкнутися найболючішої для себе теми - смерті першої дитини. З того часу минуло багато років, та біль досі не минув.

-Мені тоді нічого не хотілося, я, напевно місяць просто лежала у ліжку і плакала, - згадуючи трагедію, Катерина знову не змогла стримати сліз. – Напевно, кожній людині дається своє випробовування і свій хрест. Ця трагедія повністю змінила мене як особистість.

Балерина зізнається, що від горя збиралася навіть назавжди покинути балет, та знайшлася людина, яка допомогла їй вибратися з полону відчаю і навчитися жити далі.

Після цього артистка вирішила допомогти придбати для ОХМАДИТу апарат штучного дихання, щоб подібних трагедій стало менше.

Як особиста трагедія вплинула на життя балерини і що Катерина може порадити заздрісникам? Як українських зірок балету сприйняла Європа? Чи планує пара взяти офіційний шлюб та навіщо Олександр навмисно ламав руку об двері, підлогу та рояль? Чи дають зірки балету імена пуантам та що зі шкідливої їжі можуть дозволити собі на гастролях?

Уся правда про життя, конкуренцію, страждання та кохання в балеті. Не пропустіть!

«Світське життя», 3 березня, о 23-15, на 1+1.