Світське життя покаже інтерв'ю нового московського чоловіка Ірини Білик

Світське життя покаже інтерв'ю нового московського чоловіка Ірини Білик

В інтерв'ю Катерині Осадчій Аслан Ахмадов зізнається, що шлюб з Іриною Білик для нього - не перший

Поділитися:

Днями Примадонна української сцени Ірина Білик святкувала 46-й День народження в Одесі. Як зізнається співачка, зараз вона переживає щасливий період свого життя. Адже за короткий термін вона вдруге стала мамою і вперше - офіційно вийшла заміж.

Світське життя побувало на святковому концерті співачки в одеській Опері.

Привітати Ірину спеціально приїхав кум Віталій Козловський, близька подруга Асія Ахат, молода співачка Марія Яремчук. Але найголовніший гість свята - офіційний чоловік та батько її другого сина Табріза - російський стиліст, режисер та фототограф Аслан Ахмадов. Заради свята коханої чоловік прилетів з Москви, де живе весь час, і навіть заспівав в концерті дружини кілька пісень.

В інтерв'ю Катерині Осадчій Аслан Ахмадов зізнається, що шлюб з Іриною Білик для нього - не перший. А також розповість, чому ці стосунки для нього особливі.  Ахмадов, хоча й не живе разом з дружиною-зіркою, свій сімейний статус не приховує і скрізь з'являється з обручкою.

Не пропустить новий випуск Світського життя і дізнаєтеся, чи планує подружжя пишне весілля, коли Аслан та Ірина почнуть жити разом, та де саме - в Києві, чи в Москві? В якій вірі будуть виховувати спільного сина? А також Ахмадов розповість, як саме зробив пропозицію Ірині Білик.

А сама винуватиця свята розповість, що саме полюбляє дарити їй чоловік та що презентував на День народження.

Усі подробиці незвичного зіркового шлюбу- тільки у Світському житті сьогодні о 22-15, на 1+1.