Світське життя представило прем'єру однойменного фільму Вуді Аллена

Світське життя представило всеукраїнську прем'єру однойменного фільму Вуді Аллена

На Одеському кінофестивалі відбулася всеукраїнська прем'єра стрічки "Світське життя" культового кінорежисера Вуді Аллена.

Поділитися:

Осадча та Єфросиніна похизувалися стрункими фігурами на пляжіВ Україні​ презентували нову стрічку Вудді Аллена, що відкривала цьогорічний Каннський кінофестиваль. ​Прем'єру фільму "Світське життя" влаштував телепроект "Світське життя з Катериною Осадчою" разом з Одеським міжнародним кінофестивалем.

Телепроект Світське життя долучився до того, аби всеукраїнська прем'єра одноіменного фільма Вуді Аллена пройшла якнайяскравіше! Ми не могли лишитися осторонь, коли вже великий і неперевершений Вудді Аллен зняв "Світське життя!" - звернулася до глядачів перед показом Катерина Осадча.

​На закритий показ стрічки у кінотеатр "Родина" завітали відомі особистості Києва та Одеси. Прем’єру фільму відвідали Марія Єфосиніна з чоловіком, актор Олег Флімонов з дружиною, Андрій та Юлія Вороніни, Вікторія Тігіпко, ресторатор Савелій Лібкін та телеведуча Анастасія Даугуле, художники Ілля Чічкан та Маша Шубіна.​

Катя Осадча

Катя Осадча

Українські прихильники Вуді Аллена фотографувалися в культових окулярах режисера з табличками l Love Woody. Гості проходили червоною доріжкою та опинялися у ретро-атмосфері Америки в 30-ті роки.

Катя Осадча

Оригінальна назва фільму Сafé Society втілилася в імпровізований богемний бар. Також до атмосферного періоду dolce vita тієї епохи переносили символи розкішного життя: глянцево виблискував ретроавтомобіль, настрій створювала джазова музика, яка програвалася на грамофоні.

Очікуючи показу, гості приємно проводили час, смакуючи стравами від гастро-спонсора вечора Bar Mushly та насолоджуючись шампанським Marengo.

Відкриваючи показ, президент Одеського кінофестивалю Вікторія Тігіпко наголосила, що цей фільм Вуді Аллена є унікальним. Це єдина робота відомого кінорежисера, яку він зняв не на плівку.

Дивіться, як після світської події відпочивали на пляжі в Одесі Катя Осадча та Маша Єфросиніна