Світське життя: учасник Євробачення 2016 пояснив, чому виступив голим з вовками

Катя Осадча завітала в гості на фестиваль Слов’янський базар у Вітебську.

Поділитися:

У випуску програми Світське життя від 22 липня Катерина Осадча завітала на музичний фестиваль Слов'янський базар. З приводу 25-річчя заходу організатори зібрали на одній сцені артистів, чия кар'єра тісно була пов'язана з фестивалем.

Катерині Осадчій вдалося поспілкуватися з представником Білорусі на Євробаченні 2016, співаком Айваном.

Білоруський артист увійшов в історію Євробачення 2016, як єдиний виконавець, який постав перед глядачами абсолютно голим.

Ми думали, в чому може бути одягненою людина поряд з дикими звірами, щоб показати дружбу між природою і людиною, - розповів учасник Євробачення 2016.

Команда виконавця Айвана прийшла до висновку, що він обов’язково має бути голим, адже про яку дружбу може йти мова, якщо одягати шкіряний одяг, що є традиційним для рок-виконавців.

Айван розповів, що не лише консервативні білоруси, а й більшість країн-учасниць Євробачення 2016, негативно сприйняли його сміливий крок. Однак співак зовсім не шкодує про своє рішення.

На Слов'янському базарі Катерина Осадча також поспілкувалася з учасницями гурту Стрелки, які хизувалися молодими чоловіками і розповідали, чому вирішили об’єднатися знову. Крім того, член журі музичного фестивалю, а також зіркова суддя талант-шоу Маленькі гіганти Наталія Могилевська зізналася, що її об’єднує з екстрасенсом Кашпіровським.

Дивіться повний випуск програми Світське життя від 22 липня 2016 року.