Світське життя з пелюшок: телеведучий Тимур Мірошниченко прийшов на вечірку з двомісячною донькою

Подружжя бере із собою Мію на усі заходи

Поділитися:

Світське життя від народження! Ще не повних три місяці, а вже червоний хідник, головний убір і світський захід. Тимуре, чи не зарано для дитини таке?

- Я думаю, що Мія зараз би і сама відповіла, що їй це все дуже подобається – увага, люди навкруги.  Вдома вона може дозволити собі трошки покапризувати, а от на людях вона завжди леді.

Ви вже встигли злітати на відпочити, незважаючи на таку маленьку дитину в родині.

- Були деякі страхи : це маленька дитина, і як вона перенесе переліт. Але все було чудово: і переліт, і відпочинок. Була велика кількість людей, які виявляли до неї увагу, цілували, обнімали. Увесь тиждень Мія поводила себе пристойно і навіть не капризувала.  Коли ми повернулися додому, то зрозуміли, що їй не подобається перебувати вдома, бо їй нудно. Тому тепер ми її завжди беремо з собою.

Враховуючи те, що ми зустріли Мію Тимурівну на відкритті магазину одягу, то вона вже модниця.

- Більше того, сьогодні зранку вона на мене дивилася так, немов казала: «Татко, ми ж не просто так йдемо на відкриття магазину одягу, треба й щось мені купити!». Навіть коли Інна була вагітною, і в неї трохи був поганий настрій, чи Мія всередині бушувала, то Інна йшла по магазинах, і Мія одразу, як справжня леді, затихала.