«Тягнемо з олігархів гроші!» - Євген Кошовий прокоментував, наскільки зріс його гонорар, коли він замінив Володимира Зеленського в ролі ведучого кількох телешоу

«Вссі отримують гонорар за те, що вони, власне, й роблять по творчому життю...»

Поділитися:

Євгене, відтепер у «Квартал-95» головний ти! Впродовж років ти був на других ролях, з яких вирватися у тебе майже не було шансу, - і ось цей шанс трапився у твоєму житті!

- Так, дякую другові! Я не можу сказати, що я там головний, ми просто розподілили між собою обов’язки, які були у Володимира Олександровича.

Тим не менше, тепер у номерах найбільше тебе, «Лігу сміху» ведеш ти, «Розсміши коміка» також ведеш ти. Тобто, скрізь, де був Володимир Зеленський, - тепер ти! Чи гонорари тепер такі самі?

- Ні, гонорари залишилися такими, якими і були.

Але це несправедливо!

- Чому?! У нас залишилася демократія у колективі – всі отримують гонорар за те, що вони, власне, й роблять по творчому життю.

Служба безпеки України чи інші служби прослуховували телефони всіх учасників «Квартал-95» перед початком президентських виборів.  Ви про це все знали… Чи зараз вас слухають?

- Я думаю, що вони не слухають, а прислуховуються… Що там можна послухати?! У мене немає секретів ні від СБУ, ні від інших служб.  

Як часто зараз бачитеся з другом-Президентом?

- Взагалі дуже рідко бачимося, в основному, посилаємо один одному повідомлення, - те, чого так бояться депутати «Слуги народу».

Чи зараз після усіх скандалів з пранкерами, можливо, ви взагалі перестали переписуватися один з одним і тепер тільки телефонуєте? Розрізнити голос одне одного ви ж точно можете…

- Пранкери живуть своїм життям, а ми – своїм! Ми нікого не боїмося, у нас немає ніяких секретів, ми нічого ні в кого не вкрали і не збираємося цього робити, тому просто живемо у своє задоволення, як-то кажуть!

Твоя дружина шила вбрання для Олени Зеленської на День Незалежності України. використати першу леді країни для просування бренду – це насправді пощастило так пощастило!

- Ні в якому разі це не було частиною розкрутки бренду, тому що це взагалі з’явилося спонтанно – як-то кажуть «це треба було на вчора»… Ксюха знайшла модель, щось вони там придумали, намалювали – і дівчата все це дуже швидко пошили.

Сьогодні ви виступаєте на дні народженні Михайла Поплавського. Чи зараз ретельніше обираєте, де саме виступати?

- Я вам так скажу: тягнемо з олігархів гроші! Це дуже коротко і ясно, щоб усі просто розуміли!

Чи зараз перевіряєте ви те, до кого їдете, що саме будете говорити?

- Що будемо говорити – ні…

Що будете співати?

- А, що будемо співати, ось, який натяк! Я думаю, що всі побачать другу частину пісні «Горіла хата» у новорічну ніч!