«Там і до президентства шлях недалекий…»: завидний холостяк Іраклі Макацарія зізнався, чи планує отримати українське громадянство

"В Україні я проводжу багато часу, у мене тут величезна кількість проектів!"

Поділитися:

Вітаю ведучу і тренера шоу «Зважені та щасливі». Саме ви – ті стрункі люди, які протягом сезону будуть знущатися над людьми із зайвою вагою.

- Ну не знущатися! Це заради гарної справи!

Для Іраклія – це абсолютно нова роль. Я розумію, чому тебе покликали у шоу про екстремальне схуднення, тому що ти – людина з Грузії, де багато масної їжі: де їдять хінкалі, а закусують хачапурі. І при всьому цьому ти маєш ідеальний вигляд. Як в тебе це виходить?

- Головне слово тут «баланс». Якщо ви дотримуєтесь балансу, тоді все у вас буде добре! До речі, хочу сказати, що я дуже добре вжився у роль тренера. Адже раніше я неодноразово допомагав схуднути своїм друзям! І хочу сказати Аніті, що коли цього потребує ситуація, я буваю дуже суворим!

Чи потоваришували ви настільки, що тепер ходите один до одного в гості?

- Іраклі вже пообіцяв напоїти мене «Кіндзмараулі». Я – спокійна, спрацюємося!

Наразі сезон відпусток. Як не погладшати на відпочинку?

- У мене є стовідсотковий рецепт! Коли ми зустрічаємося з друзями, то мріємо про те, щоб з ними поговорити. Тож, треба більше говорити! Щоб щось линуло з роту, а не навпаки!

Іраклію, ти отримав посвідку на проживання в Україні. Це такий великий крок до українського громадянства. Чи є у тебе в планах отримати українське громадянство?

- Поживемо – побачимо! Там і до президентства шлях недалекий, все попереду! Але враховуючи те, що в Грузії також заборонено подвійне громадянство, напевно, все ж ні. Та посвідка на проживання, офіційний дозвіл на роботу для мене дуже важливий – в Україні я проводжу багато часу, у мене тут величезна кількість проектів!