«Танці, випивка і багато їжі»: співачка Мішель Андраде розповіла, як відгуляла корпоратив з іншими підопічними Потапа

Співачка поділилася своїми планами на новорічну ніч

Поділитися:

Мішель, не так давно в тебе відбулася прем’єра кліпу на пісню «Hasta La Vista», де ти танцюєш дуже гарячі танці. Тобто, «Танці з зірками» далися  взнаки: вся критика Катерини Кухар на рахунок того, що їй десь не було достатньо «перцю». І ось ти «видала»  його у кліпі.

- Всі коментарі, які давали мені судді, були завжди доречними. Я черпала з цих коментарів тільки найкраще, і вони мені допомагали бути все краще і краще.

Що у цьому кліпі тобі вдалося найважче?

- Фламенко! Поєднувати рухи рук і ніг одночасно було дуже важко! Але зараз я відчуваю, що я можу все! Мені подобається те, що на сцені я можу бути трохи божевільна, темпераментна, а в житті мені подобається бути спокійною, інколи можу й поплакати, й посумувати. Я ж творча людина!

Зовсім трохи лишається до різдвяних свят. Наскільки ти зайнята у новорічну ніч?

- Всі вважають, що працювати на Новий рік – дуже погано. Мені ж це дуже подобається: ти даруєш людям свято, щастя, щиру посмішку, потрібно тільки співати і дарувати людям щастя.

Скільки концертів у новорічну ніч планується у тебе цьогоріч?

- Сподіваюся, що буде багато.

У вашій компанії  MOZGI Entertainment є традиція новорічного корпоративну: всі зірки – Потап, Надя Дорофєєва, Позитив, ти – разом із працівниками компанії – це ті, хто вас одягає, фарбує, знімає вам кліпи. Яким цього року був цей корпоратив?

- Цього року корпоратив був дуже душевним: було багато танців, випивка і їжа, без якої я не можу.