Телекулінарка Тетяна Літвінова розповіла, де відсвяткувала 20-річчя сина

"Ми були тільки вдвох!"

Поділитися:

 Тетяно, як готувалися до сьогоднішнього показу? Я так розумію, що у вас модельного досвіду не було, і сьогодні це ваш дебют…

-Не зовсім так! У сімнадцять років у мене був подібний досвід: я брала участь у змаганні красунь.

Де саме це було?

-В Одесі, звичайно, бо я там навчалася!

Чи отримали ви тоді корону?

-Це був приз глядацьких симпатій. Я думаю, що це найголовніша нагорода, бо голосували тоді люди у залі, і вони обрали мене!

Скільки у вашій колекції вишиванок?

-У мене дев’ять суконь-вишиванок і дві сорочки. Я пишаюся тим, що наразі це в тренді, і я можу одягати вишиванку будь-де: на Лазуровому узбережжі чи у Нью-Йорку. Я маю бездоганний вигляд, і всі роблять мені компліменти. Всі бачать ці сукні, і ставляться з великою повагою до України!

Дивлячись на вас, важко уявити, що у вас вже дорослий син, який живе окремо від вас. Він навчається у Відні. Що саме він вивчає там, і чи збирається залишатися жити у Австрії?

-Він вивчає німецьку і економіку. Я якраз учора ввечері прилетіла від сина, бо у нього був день народження. Йому виповнилося 20 років!

Як святкували 20-річчя сина у Відні?

-Ми були удвох, бо він чомусь не захотів познайомити мене зі своєю дівчиною. Він тільки півроку у Відні, і ще намагається знайти своє коло друзів та знайомих. Дуже багато часу потрібно на навчання, тому що дуже складно навчатися на німецькій мові.

Ви не так давно вийшли заміж. Чи був український день на вашому весіллі?

-Ні, бо весілля тривало тільки один день: було таке невеличке свято, лише тридцять гостей. Я дуже шкодую про це, бо це, дійсно, класна традиція. Я сподіваюся, що колись буде день вінчання, і я все ж таки одягну цю сукню.

Чи плануєте поповнення у родині, враховуючи те, що у вас новий чоловік?

-Але я вже не досить нова! Все у руках Божих!