Телемандрівниця Регіна Тодоренко на 7 місяці вагітності відверто розповіла Катерині Осадчій про свої стосунки з Владом Топаловим

А також про майбутнє весілля та складнощі під час вагітності...

Поділитися:

Регіно, вже нема чого приховувати – видно неозброєним оком! Скажи, чи твоя вагітність була спланованою акцією на піку твоєї кар’єри чи це було сюрпризом для тебе?

- Мені просто дуже хотілося діток. Це той вік, коли вже можна.

Ти вже знаєш хто буде – хлопчик чи дівчинка?

- Я нікому не кажу.

Ми  з тобою в останнє спілкувалися ще взимку, і тоді ти розповідала про те, що в тебе є хлопець, і, можливо, його вісі знають. І ось, вже відомо, що твій наречений та батько твоєї дитини – Влад Топалов із всім відомого гурту «Smash!!». Той «світленький» зі «Smash!!» – твій майбутній чоловік. Напевно, ти слухала його пісень, коли ходила до школи, тому що вони співати почали набагато раніше.

- Так, тоді я була взагалі дитиною, і мені було десь років 12. Мені, здається, подобався звідти «світленький». Добре, що зараз я зі «світленьким». Я щаслива!

З майбутнім одруженням вас вітав і Сергій Лазарєв – «темненький» зі «Smash!!». Я так розумію, що тепер ви родинами товаришуєте. Він татом вже став, а ви батьками будете.

- Я думаю, що Влад якраз питає поради в нього стосовно батьківства.

У кожного з вас є різні сторінки життя. Влад Топалов відверто розповідав про свої проблеми з наркотиками – в нього було 4 роки важкої наркотичної залежності. Це твій майбутній чоловік і батько твоєї майбутньої дитини, а коли мова йде про батьківство, то люди серйозно ставляться до таких речей. Чи розмовляли ви про це? Тому що Влад розповідав навіть про те, що в нього відмовляли нирки через таку серйозну залежність.

- Насправді, ми про це не дуже багато розмовляли. Він перевернув ту сторінку життя, і дуже добре, що я його знаю саме таким, яким він є зараз. Іншим я його не відчувала і не бачила. Зараз він для мене найкращий, бо мені ні з ким не було так комфортно, як з ним. Для мене важливо те, що є зараз, а те, що було, добре, що воно пройшло. Я бачу, що він готовий йти далі, і робити для мене все!

Як взагалі почалися ці стосунки? Де ви познайомилися?

- Я, як стара бабка, приховувала його, тому що боялася, що зурочать.

Боялася, що прихильниці відіб’ють!

- Саме так! Ми зустрічаємося і живемо разом вже рік.

Для року у вас достатньо бурхливо все відбулося. Тобі вже скоро народжувати, а ви тільки рік разом.

- У мене все у житті швидко відбувається. Я звикла до того, що все динамічно та інтенсивно. Коли знаходиш «свою людину», то все відбувається дуже швидко.

А як ви познайомилися?

- Ми познайомилися у театрі. І вперше на сцені театру я вийшла за нього заміж. Ми зіграли разом чоловіка і дружину. Це було дуже знаково!

Ти отримала дуже романтичну пропозицію руки і серця: у Сен-Тропе, на яхті, в оточенні друзів. Чи думала ти, яким має бути твоє весілля? Напевно, ти вже хочеш бути не вагітною…

- Саме так! Я чекаю вже, коли все звершиться, і наступного року зроблю круту вечірку з рідними, друзями та знайомими. Мені дуже хочеться, щоб усі ці турботи і клопоти були приємними, а зараз трохи інші клопоти приємні.

Ти як майбутня мама, напевно, вже ходиш на курси молодих батьків разом з Владом.

- Завтра в мене якраз буде перше заняття. Насправді, я не уявляю, як все поєднувати. У мене зараз якась криза: мені здається, що я нічого не встигаю, і хочеться більше роботи, а вже ні – не так легко, як раніше. Хоча я і від цього стану також отримую кайф!

Тепер тобі подорожувати не можна – вже в літак не пускають?

- Ні, я дуже велика для одного місця – треба купувати два. Якщо раніше у моїх подорожах можна було побачити, яка я божевільна, то зараз я дуже акуратна.