Телеведуча Лідія Таран розказала, як її донька заробила гроші «на Америку» у Зеленського

Телеведуча зізналася, коли поїде з донькою до Америки

Поділитися:

Лідо, я вітаю тебе з  дебютом у дубляжі. Що тебе, ведучу новин, здивувало у цій справі найбільше?

- Коли ти ведеш новини, то не можеш закінчувати словами: «О боже, що він сказав?!», а тут треба було зобразити емоції. Коли ти бачиш надрукований текст, екран, то за багато років в тебе у мозку спрацьовує абсолютно стереотипна штука. Ти просто робиш це так, як робиш, і «вимкнути» стару Ліду і «увімкнути» Ліду, якої в принципі немає, - дуже складно.

Це вже третя частина мультфільму «Як приборкати дракона». Чи твоя донька є фанаткою цього мультфільму?

- Я не можу сказати, що це був її улюблений мультфільм, але вона дуже зраділа, коли дізналася, що її мама буде його озвучувати, тому що взагалі не очікувала цього.

Ти є великою прихильницею Франції. Ви багато подорожуєте до цієї країни з донькою Василиною. Чи траплялося вам бувати у паризькому Діснейленді?

- Ми були там двічі: один раз, коли це ще було зарано для доньки, а другий – коли вже було не дуже цікаво. Діти дуже швидко переростають це: спочатку вони у захваті, а через два роки їм вже все це стає нудним.

Діти-підлітки часом хочуть на американські гірки чи до Лос-Анджелесу на всім відомі студії...

-  Василина хоче до Америки, тому Америка в неї асоціюється з усім фаном, який можна зібрати на території однієї країни. «Хочу в Америку» - це таке абстрактне, як «хочу в світ, де суцільний кайф». Для неї наразі це основна країна, яку вона має відвідати з точки зору відпочинку.

І зараз мама активно працює над втіленням мрії доньки?

- Вона ж заробила гроші у Зеленського, він тоді ще не був кандидатом у Президенти. Вона заробила кошти у програмі «Розсміши коміка».

Скільки?

- Я не буду казати, тому що там сума мінус податки. Я спитала в доньки: «Що робити з цими грішми?», а вона сказала, що це на Америку, тому поклади до банку.  Тепер її гроші лежать у банку, і на них «капають» відсотки, які компенсують півінфляції в цій країні. Василина поки що про ці гроші не питає, але вона свято переконана, що гроші на Америку «є». Я просто не буду її засмучувати…

Бо якщо їх перерахувати у долари, то це не так і багато на Америку…

- На курсовій різниці ми трошки втратимо… Ти знаєш, що Америка – справа часу. Треба багато часу мати, щоб туди поїхати, а мої відпустки в інформаційній службі доволі короткі. Тому далі Франції ми поки що не можемо нікуди доїхати…