Телеведуча Валентина Хамайко з чоловіком-бізнесменом Андрієм Оністратом анонсували вихід спільної книжки про «щасливе життя у багатодітній родині»

"Ми будемо брати участь у цьому проекті!"

Поділитися:

Не дивно сьогодні зустріти вашу родину на книжковій презентації, тому що ви, власне, родина літераторів… Валентина видає книжки з кулінарії, а Андрій пише книжки про бізнес. Якщо об’єднати ваші зусилля, то можна видати книжку про те, як взагалі щасливо жити у багатодітній родині…

- Мій видавець звернувся до мене з такою ідеєю, і попросив, щоб ми подумали про цю тему. Ми подумали, і я вирішив, що ми будемо брати участь у цьому проекті! Думаю, що за рік-півтора ми «народимо» книжку! 

Сьогодні ми зустрілися з вами на презентації книжки про Францію, про Париж. Що вас пов’язує з Францією? Переконана, що Андрій мріє підкорити Тур де Франс як знаний велосипедист…

- Краще «Ралі Париж – Дакар»…

- Можливо, у найближчому майбутньому у мене буде марафон у Парижі. У Відні я вже бігла, а так, як я думаю про це знову, і мені хочеться відновитися, і зробити це, тож сподіваюся, що цей забіг буде саме у Парижі. Я просто розумію, що цей маршрут буде неймовірно красивим, і в тому місці, яке мені дуже подобається!

- Це ж якраз перші вихідні квітня, завжди гарна погода, чудовий екстер’єр. Це завжди свято, адже це досить масовий марафон!

Валентино, ти дуже любиш готувати. Які у твоєму арсеналі є французькі страви?

- У мене є легендарне видання, яке складається з 12 томів, - «Larousse gastronomique». Андрій подарував мені цю енциклопедію на початку наших стосунків, коли зрозумів, що я люблю готувати.

Що з цієї енциклопедії тобі вдалося приготувати найкраще?

- Фуа-гра!

- Ще млинці, які ми робимо раз на тиждень точно!

Французькі млинці, крепи?

- Так!

- Валя взяла кращі рецепти, ми протестували їх і вирішили, які найкращі. Валя вже почала їх готувати! Але ці млинці не порівняються з млинцями Валі! Я їм тільки млинці своєї дружини і ніякі більше!