Телеведучий Ігор Кондратюк прокоментував закриття програми «Караоке на майдані»

Телеведучий заінтригував про можливе «повернення» програми

Поділитися:

Ігорю, 20 років «Караоке на Майдані». Щонеділі ви були при ділі, і ось – на честь 20-річчя, можна сказати, вам зробили такий неприємний подарунок – програму закрили. Чи є «ломка» за «Караоке на Майдані»?

- Дуже швидко ти про це запитала… Запитай мене про це через півроку, якщо програми не буде. Є кілька каналів, які думають повернути Кондратюка на Майдан. До речі, 20 січня в останній програмі вручили два рекорди: один рекорд – 20 років в ефірі як ведучий, другий – рекордна кількість випусків. Ти ж мені якось казала, що у вашої програми також велика кількість випусків… Ти хоч ведеш рахунок?! Вам не видадуть сертифікат про рекорд, тому що люди приходили, дивилися і запитували, де ж наші касети. Ми показали купу касет, і вони сказали, що дивитися не будуть. Ви «профукаєте» рекорд!

На зимові канікули ви відправилися родиною відпочивати до Таїланду. Ви вирішили на собі випробувати усі тайські розваги, і не оминули шоу трансвеститів. Як воно?

- Так, я клюнув на це, тому що мені здалося, що я повинен це побачити. Мені цього було досить. Може, десь у Бангкоці, чи на Паттайї це шоу крутіше. Я вперше був у Таїланді, і це відбувалося на острові Пхукет. Там було чорт знає що,і  я не розумію, нащо ми туди пішли.

Зважаючи на те, що ми на відкритті ресторану з азійськими акцентами, що взагалі вдавалося куштувати найекзотичнішого?

- Свіжа риба фугу, від якої, вважають, що можна навіть померти. Ми з дружиною так весело зайшли до закладу, а потім сидимо і думаємо: може, на нас ця статистика і спрацює?..

Де це було?

- Це було в Кіото. І було в мене ще таке одне екстремальне вживання їжі. Я був у Південній Кореї, і якраз у цей час у них був масовий пташиний грип. Нам всі радили не вживати їжу, але ми прийшли до закладу, і нам подають курку по-корейськи. В нас було оціпеніння: а раптом це буде остання їжа в нашому житті?.. Ну, ми її з’їли… На кімчхі довго не протягнеш, треба все ж таки, щоб було якесь м'ясо.