Тенісистка Еліна Світоліна зізналася, як їй вдалося отримати для свого аукціону речі перших ракеток світу

«Я дуже довго на це налаштовувалася!»

Поділитися:

Еліно, вітаю з першим благодійним аукціоном в Україні, який ти зробила у рамках свого благодійного фонду. Яким саме аукціоном ти надихалася? Я переконана, що по всьому світові ти брала участь у багатьох благодійних аукціонах…

-     Найперший – amfAR у Канні. Це був такий неймовірний для мене досвід, коли я змогла бути там присутньою, побачити, як це все відбувається. Для мене, звісно, проведення мого власного аукціону – це великий крок. І я дуже рада, що так багато гостей і так багато гарних лотів у нас.

Який з лотів, приміром у Канні, тебе вразив найбільше? Можливо, й ти змагалася за якийсь з лотів і щось купила?

-     Ні, я тоді нічого не придбала, бо там люди дуже сильно боролися за дивовижні лоти. Наприклад, шістнадцять найвідоміших супермоделей презентували сукні. І цей лот придбали за один мільйон доларів! Це було вражаюче, там так змагалися за цей лот! Я думаю, що ті китаянки, які його купили, були найщасливішими дівчатами у світі!

Як вам вдалося отримати до аукціону ракетку Рафаеля Надаля і футболку Роджера Федерера? Як це відбувається у вас, серед перших ракеток світу?

-     Ми завжди з ними перетинаємось, практично на кожному турнірі. І я з ними достатньо нормально спілкуюсь. Але був такий процес довгий, коли я налаштовувалася, щоб підійти до них і спитати, попросити в Рафаеля ракетку. Чомусь з Роджером ми трошки краще спілкуємось, мені було набагато легше підійти. Звісно, це був такий дуже хвилюючий момент, і я дуже довго на це налаштовувалася. Тішуся, що зрештою все вийшло, і вони з радістю були готові мені допомогти.