Тіна Кароль прокоментувала свій виступ з Гімном України на даху консерваторії: "Треба було заспівати ці 4 рядки так, наче я співаю весь гімн"

"Доторкнутися до твору дуже складно..."

Поділитися:

Тіно, цього року на День Незалежності ти виконала гімн з даху Київської консерваторії. З одного боку, ніби потрібно заспівати його своєрідно, по-своєму, а з іншого боку – не нарватися на критику, тому що це все ж таки гімн країни, і всі точно знають, як звучить кожна його нота.

- Це так… По-перше, мені дістався третій куплет, який ніхто не знає. По-друге, була не дуже зручна локація, адже треба було вилазити на дах, на ньому була й переодягальня… На даху на нас ніхто не чекав, там було максимально не прибрано, якщо можна так сказати, адже там і не мають прибирати. А сама консерваторія чистенька! Це для мене храм музики! Я дуже рада, що була саме на цій локації! Доторкнутися до твору дуже складно: треба привнести щось своє, зазвучати по-новому та не зіпсувати «вічність». Я багато займалася для того, аби ті чотири рядки, які у мене були, зазвучали так, ніби я заспівала цілий гімн.

Ти знову вирішила стати ведучою шоу «Танці з зірками»… Це так тебе замучила ностальгія?

- Мені дуже хотілося! Я дивилася на Юру і заздрила!

Співати і вести – різні речі. Що для тебе наразі здається найважчим?

- Найскладніше – завжди концентрувати увагу на тексті. Я не знаю, як ти все це вчиш! Прямий ефір відкриває недоліки кожного, повірте!

На кожний ефір ти замовляєш сукні здебільшого в українських дизайнерів. Ти докладаєш власних зусиль до дизайну, це всі вже знають. Ти вже можеш, напевно, створити власну колекцію суконь...

- Може… Звісно, якщо ти сама по собі не покроїш, то ніхто тобі не підкаже, бо ти робиш все за власним відчуттям. У шоу «Танці з зірками» ти завжди мусиш бути вишуканою або ж відтворювати образ з якоїсь червоної доріжки, на якій був прототип певної сукні. Я до цього ставлюся добре, тому що у цьому проєкті, ми граємо певні ролі. У нас буде ефір кохання, і я сподіваюся, що Дан Балан не прийде…

У тебе вийшов кліп на нову пісню. Зйомки проходили у Лос-Анджелесі, а текст пісні  написала alyona alyona, хоча це зовсім не в її стилі…

- alyona alyona, дякую за трек! Так, у нас вийшла така колаборація. Вона надіслала мені трек, я послухала і сказала, що це дуже круто. Я сказала людям у своєму колі спілкування: «А якщо я буду такою, вас це не спантеличить?», а всі сказали: «Ми такою тебе і чекали!». Всі хочуть почути «Пупсик», «Шиншила»… Я і була, і є максимально грайливою! Це не те, що я закохалася у когось або кокетливо ставлюся до когось, це мій настрій! Скажу чесно, мені дуже хочеться розквітнути!