Тіна Кароль розповіла, що її син в Британії забув російську мову, а українською говорить з акцентом

Співачка зізналася, чи роблять для її сина виняток у навчанні

Поділитися:

Тіно, ти дуже багато їздиш Україною. Сьогодні ми зустрілися у Харкові. Тур Україною – це екстремально, і це ні для кого не секрет. Не усюди зіркові умови: золоті стіни, комфортні гримерки, гаряча вода… З якими екстремальними умовами ти стикалася?

- Страшно їздити взимку або пізньою осінню. Реально дує з усіх щілин, люди сидять у куртках і шапках у залі. Я грію зали, тому що я  співаю наживо. Я не можу співати з холодним повітрям.

Ти возиш із собою обігрівачі?

- Так! Ми возимо з собою і генератор.

Цього року виповнюється п'ятнадцять років, як ти вийшла на сцену мюзиклу «Екватор» як акторка. Ти вирішила відсвяткувати, ніби, цю дату, і знялася у короткометражній стрічці, яка називається «Колишні». У цій стрічці тобі являються примари твоїх колишніх чоловіків. Як тобі цей новий акторський досвід? Чи підтримуєш ти зв'язок зі своїми колишніми? Вони тобі теж маряться чи сняться?

- Я написала усім своїм колишнім, але їх не так багато, як в того персонажа. Вони під час зйомки мені щось відповідали, і було, ніби я грала про себе. Для того, щоб вдалася роль, актори йдуть на різні експерименти. Саме в цьому випадку я себе трошки так «підкошувала».

Цього року твій син Веня пішов до третього класу…

- До п’ятого..

П’ятого?

- Так, тому що він пішов одразу до другого класу.

Випередити британську систему не так легко, тим паче, що він пішов до школи не так гарно володіючи англійською, як діти, що народилися у Великій Британії.

- Він не знав англійської, ну лише найпростіші слова. Він цілий місяць мовчав та прилаштовувався. Це все було його бажання. Я завжди запитувала його: « Чи хочеш ти додому?». Я дуже часто там була, зараз вже рідше. Так, він йде попереду своїх однолітків тут, в Україні.

Він навчається на одному рівні з тими дітьми, які народилися у Великій Британії, і для нього не роблять винятку? Гарні оцінки отримує?

- Ні, винятку не роблять! Веня має гарні оцінки, особливо з математики. І це не про мене, я кажу: «Сину, ніби в тебе мама не я!». Він ходить там в український клуб, танцює козацькі танці, говорить виключно українською мовою в тій родині, в якій живе. Російську мову він  забув, а українською говорить акцентом.