Тіна Кароль розповіла, які стосунки її пов'язують з «Містером Білорусь» Дицевичем

Співачка дала відверте інтерв'ю Каті Осадчій.

Поділитися:

Тіно, ти буквально с корабля на бал – тільки-но повернулася з гастролей в Ізраїлі. Для тебе це особлива історія.

–Це особливий глядач, багато хто мене знає змалечку, коли я співала єврейських пісень, пробувала себе усюди. Звучали навіть замовлення: «На єврейській давай!»

В Ізраїлі ти можеш зайти в кафе і замовити собі обід на івриті? Ти вільно розмовляєш?

–Перебуваючи там, я зрозуміла, що потроху починаю згадувати і відповім тобі на івриті: «Так, трохи розмовляю».

Вже майже два роки твій син вчиться у Великій Британії. Чи була ти у нього на травневі свята? Як проводили час?

–Він має якийсь золотий ступінь по читанню книг, він один з найкращих, хто читає книги вголос. Напевно, це якась акторська майстерність. Потім в нього успіхи, коли електронні кораблі вони пускали на воду. Самі робили, це ніби такі в них труди. Він, до речі, буде мати перший концерт. Буде такий з’їзд українців у Британії і він вступив в Союз української молоді в Британії. І буде виступати -  танцювати гопака. Це буде його перший концерт.

На літо плани вже склали?

–Я дуже спонтанна жінка, зараз на день повернулася саме на відкриття цього ресторану до Києва і вертаюся до Ізраїлю. Тому син буде мати канікули там. Я його чекаю, сам летить, моя пташка. І ми будемо відпочивати на морі.

Вєня вже виказує свої бажання? Наприклад, що хоче поїхати до Діснейленду? В Америку? Є у нього країна мрії?

–Дуже мріє поїхати в Японію, до речі, я сама також про це мрію - підтримувати українську збірну в Японії на Олімпійських іграх. Вєня ще фехтуванням займається, на нього вплинула наша збірна. Коли вони фехтували, він за них дуже вболівав і після цього він захотів сам цим займатися.

То ви поїдете підтримувати Ольгу Харлан на Олімпійських іграх в Японії?

–Усіх, і її так само.

Твоя пісня «Я не перестану» стала саундтреком до серіалу «Хороший хлопець» на каналі 1+1. Головний актор стрічки Кирило Дицевич розповідав нам, що він ніжно ставиться до тебе. Точніше, він це навіть не сказав, а показав усім своїм видом, що ти йому подобаєшся. Ти уявляла себе поруч з ним? Він – «Містер Білорусь», молодий, статний хлопець.

–Симпатія є.

В нього до тебе, чи в тебе до нього?

–Так, я відчуваю цю симпатію від нього, і неодноразово чула про неї. Дуже ввічливий, чемний. Якщо дівчатка на нього заглядаються, то він того достойний.