Тіна Кароль уперше в житті придбала смартфон замість кнопкового телефону

Співачка вирішила навчитися робити артові фотографії

Поділитися:

Тіно, ти завжди дуже уважно ставишся до усіх своїх образів. У тебе є у колекції  і Louis Vuitton, і Julien McDonald. Є у твоєму гардеробі місце для українських дизайнерів?

–Авжеж! 

Багато?

-Багато! До речі, у нас в Україні почали робити дуже красиві прикраси. Від прикрас до просто одягу. Навіть панчохи передають українського виробника.

Сьогодні ти прийшла на показ до Артема Климчука. Я пам’ятаю твій корсет від Артема Климчука, який здійняв бурю в соцмережах, коли було дуже відверте декольте. Ти пам’ятаєш? Це було у Юрмалі.

–Звичайне декольте! Немає там нічого такого. Як воно є - то є. 

Зараз ти у гастрольному турі і дуже часто міняєш вбрання на сцені, дуже багато образів. Є улюблений?

–Є сукня повністю з металу, дуже дрібна кольчуга. Ця тканина лежала складі 3 чи 4 роки. Це перед. Про зад окремо поговоримо. Перед ми купили, а зад подарували мені. Задня частина сукні – з іншої сукні, а що таке розпороти кольчугу? Це звено в звено вкласти.  Це відбувалося за три дні до прем’єри. Я навіть ходила та казала: «Немає у мене сукні, вийду у чому є». 

Я пам’ятаю, що ти користувалася кнопковим телефоном, той, що з чорно-білим екраном. А тут бачу, що ти вже у соцмережах, користуєшся вайбером. Що сталося?

–Звісно, кнопочки – це щось таке рідне. Але так, в мене з’явився  телефон непростий. Я стала амбасадором компанії huawei і буду рекламувати телефон, з тих який мені дуже сподобався. Це з камерою Leica, я ж людина кадру. В мене все життя як одним кадром. Тут я бачу так. А тут – так. І тепер я можу робити цікаві артові фотографії. 

Чи вже навчилися ним користуватися?

-Заважає деколи манікюр, але, звісно, так.

Прогрес іде вперед.

-Так, не треба мене списувати на лавку старух.