Том Генкс зізнався, чому він ховався від людей під час зйомок фільму «Інферно»

Актор розповів Каті Осадчій про роботу над стрічкою та познайомив ведучу 1+1 зі своєю дружиною.

Поділитися:

Голлівудська зірка Том Генкс, який зіграв головну роль в екранізації роману Дена Брауна «Інферно» – професора Роберта Ленгдона, розповів Каті Осадчій про свого персонажа, курйозні моменти на знімальному майданчику та своє ставлення до кіно.

Прем’єра кінострічки пройшла в Флоренції. Дозвіл на інтерв'ю з Томом Генксом отримали лише 30 журналістів, Катя Осадча – одна з небагатьох, яка мала можливість поспілкуватися з актором.

Тома Генкса на прем'єрі «Інферно» підтримувала його дружина Ріта Вілсон. Щасливе подружжя разом вже близько 30 років.

На червоній доріжці Том Генкс познайомив Катю Осадчу з коханою, звернувся українською мовою до глядачів «Світське життя» та зробив комплімент капелюшку зірки 1+1.

В ексклюзивному інтерв’ю для програми «Світське життя» Том Генкс зізнався, що пишається тим, що вже 10 років втілює образ професора Ленгдона на екрані.

Можете собі уявити – 10 років! Я почуваюся найщасливішим актором на землі, адже мені пощастило знову зіграти цього персонажа, – зізнався Том Генкс.

За словами режисера стрічки Рона Говарда, персонаж, якого зіграв голлівудський актор, – людина ідейна. Професор вирішує проблеми за допомогою інтелекту, а не пістолета.

Я б хотів, щоб він іноді вирішував проблеми за допомогою своїх кулаків. Мене завжди б’ють у цьому фільмі. Я б теж хотів дати комусь відсіч, – сказав актор.

За словами Тома Генкса, Італія стала для нього другою домівкою. Творча команда «Інферно» знає всі секретні вулички та проходи, старовинні фрески та скульптури.

Під час зйомок дізнаєшся багато цікавих історичних фактів, вони роблять тебе ідеальним співрозмовником за вечерею, – каже Том Генкс.

Через те, що зйомки фільму проходили в найпопулярніших туристичних місцях, неможливо було повністю перекрити рух.

Інколи ми ховалися в авто і годинами не виходили. Нам доводилося просити людей опустити селфі-палиці, поки ми не закінчимо знімати сцену, – пригадує актор.

Нагадаємо, що нещодавно Соломія Вітвіцька записала ексклюзивне інтерв’ю з Ніком Вуйчичем.