Тости Коломойського та Пінчука, співи Лободи і Марув: як харківський бізнесмен Олександр Ярославський 60-річчя відгуляв (ВІДЕО)

Як святкують олігархи - дивіться в ексклюзивному репортажі!

Поділитися:

Олександре, вітаємо з ювілеєм! Будь-який великий бізнес, тим паче бізнес в Україні, - це не завжди солодко! Як правило, українські олігархи між собою не товаришують – можуть і міцне слівце один про одного сказати в інтерв’ю, а потім ось так збираються на днях народженнях одне одного і п’ють за здоров’я одне одного!

- Я думаю, що тільки в мене на дні народження ці… як сказав Вагіф Алієв – крокодили… збираються, і їм кайфово на цьому водопої!

Що українські олігархи дарують один одному на день народження? Чи є якісь традиції?

- Найголовніше – нічого ні в кого не забрати!

Коли ви збираєтеся всі разом, чи міряєтеся строчкою у журналі Forbes? Можливо, у жартівливій формі, але чи існує таке змагання?

- Я завжди послуговуюсь правилом Аркадія Райкіна: коли ти сидиш у третьому, четвертому, п’ятому, сьомому рядях – це найкраще!

Але стабільно…

- Саме так.

Один з ваших друзів, великий бізнесмен, згадав історію про те, як вчив вас одягатися, а ви за його порадою пошили 60 костюмів, які не носите…

- На 300 000 євро, а то й більше! Але сьогодні я ношу практично один Nike!

Сьогодні на вашому ювілеї – футбольна тематика. Зараз частину часу ви живете у Лондоні і не пропускаєте матчів футбольних британських клубів, і жага до футболу у вас теж є. Можливо, є бажання вкласти гроші і в британський футбол?

- Ні, звісно, ні! Я завжди казав, що «Металіст» – це моє серце, моя душа. І якщо я буду займатися футболом, то тільки «Металістом»!