Тренер футбольного клубу «Шахтар» Паулу Фонсека розповів, як одружився з прес-секретаркою Ріната Ахметова

Тренер зізнався, чи збирається залишитися в Україні

Поділитися:

Паулу, раді знайомству! Вперше бачимо вас на світському заході, а не на футболі! Треба визнати у «Шахтаря» дуже стильний тренер. Доки ваші футболісти змагаються на полі, ви цілком можете змагатися у моді на тренерському містку. З Гвардіолою, приміром..

- На сьогодні імідж –  це дуже важливо. Тож, я намагаюся гарно вбиратися на ігри!  Не знаю, наскільки мені вдається, але я намагаюся «іти в ногу» з модою.

А є фартові речі, на вдачу?

- У мене безліч костюмів, але жодного особливого. Та мушу зізнатися, коли ми виграємо, я лишаюся в тих же речах і на наступну гру. Нічого не змінюю.

Ваші зв'язки з Україною тепер не тільки робочі, а й родинні! За роки роботи тренером клубу «Шахтар» ви встигли одружитися з українкою, і зараз ви чекаєте на поповнення! Тож, може ви тепер залишитеся в Україні?

-  Хтозна! Ніхто не може зазирнути у майбутнє, особливо з моєю професією. Найближчий рік я в Україні, а по завершенню контракту – ніхто не знає, де я можу опинитися. Може в Китаї, а може в Іспанії. Але я хочу сказати, що дуже люблю Україну. Мені подобається жити у Києві, це чудове місто. Усі люди надзвичайно добрі до мене. Я, дійсно, почуваюся тут, як вдома.

Як ви познайомилися з дружиною? Адже у вас так багато роботи, коли знайшли час на особисте життя?

- Я щасливчик! Адже вона прес-секретар мого президента, президента клубу – Ріната Ахметова! Тож, ми познайомилися по дорозі на одну з ігор у Харкові. Так усе і почалося!