У ліжку з Дашею Астаф'євою: як проходили зйомки першої української секс-комедії «Свінгери»

Секс-символ українського шоу-бізнесу показала все

Поділитися:

Дашо, нещодавно ви закінчили зйомки у першій українській стрічці «Свінгери» , секс-комедії, і вашим партнером по знімальному майдачнику став молодий актор. Любомир, приємно познайомитись. Даша вам давала майстер-класи, як грати секс у кадрі?

-Коли ми стали знімати перший дубль, я питаю у ржисера після першог дубля: "Ну, як? Вийшло?" А він каже: «Не вийшло, але це було так красиво, що ніхто не зміг сказати: «Стоп, помилка з освітленням, будемо робити ще дубль». Усі мовчали та дивилися.

Ту імітацію сексу, яку ви робили у кадрі, потрібно докласти зусиль, аби в це повірив глядач.

Любомир одягав шкарпетку на свій орган…

Режисер сказав, що видна білизна. Він сказав, що потрібно одягти ту шкарпетку і все буде супер. Отак ми і відзняли цю сцену.

Чи хлопець не ревнувавдо таких зйомок? До молодого, красивого, звабливого партнера?

Ні. Я живу неподалік від театру, в якому Любомир працює. І часто гуляю там з песиком. І ось він мені розповів вже після того, як нас затвердили на роль: «Йду та думаю: це ж я з нею буду грати у фільмі». Мені було дуже смішно це чути, бо коли ми прилетіли на зйомку,  перші два дня ми дуже сильно парилися. Олексій Вертинський парився: «Я такий старий і  буду грати з молодими, з голою дупою». Я парилася: «Я вже така доросла, я вже соромлюся роздягатися». А ти парився?

Ні.