«У нас не вінчають такі пари!»: Оля Полякова зізналася, чому не може взяти шлюб у церкві зі своїм чоловіком

"У нас це неможливо!"

Поділитися:

Олю, сьогодні на показі Андре Тана у Парижі ти не випадково, тому що зовсім нещодавно вийшла ваша спільна колекція під назвою «Королева ночі». У тебе давно були амбіції дизайнера?

- Десь 15 років тому всі жінки олігархів хотіли бути співачками, зараз всі вони хочуть бути дизайнерками.

Співачкою ти стала, а тепер вирішила бути дизайнером. Що з цієї колекції, в колаборації з Андре Таном, зробила особисто ти?

- Що ти видумуєш?! Я все зробила! Я сиділа, і цими руцями все шила!

Чи є у тебе особливі місця у Парижі, які ти маєш обов’язково відвідати?

- Вперше до Парижу я приїхала зі своєю мамою. Тоді я вже була знайома зі своїм чоловіком, і він дав мені тоді з собою платинову кредитну карту. Я витратила 50 тисяч євро!

На що ти витратила тоді таку величезну суму грошей?

- Я тобі скажу, що на той час це було, як зараз 150 тисяч євро, тому що ціни були в 3-4 рази дешевше, ніж зараз. Я була тоді дуже молода і дуже неодягнена, тож мені треба було прикривати свої соромні місця. Я приїхала робити це у найкращі бутики – Dior, Prada, Chanel.

Не так давно ви зі своїм чоловіком відсвяткували 15-річницю шлюбу – з шампанським чорною ікрою… Якими подарунками обмінялися?

- Він замовив собі машину, яка вже рік йшла з Америки! Вона прийшла саме в той день, коли у нас було 15-річчя шлюбу, тож йому довелося подарувати цю машину мені! А я подарувала йому пляшку класного віскі, щоб він напився з горя, що в нього все ж таки не буде машини!

Тобто, чоловік подарував тобі машину, а ти йому пляшку віскі?

- У нього вже все є!

15 років тому у вас було розкішне весілля: весільна сукня від Валентина Юдашкіна, артисти –  таке весілля, про яке ти мріяла тоді! Чи хотілося б вам з чоловіком повторити обітниці і знову відсвяткувати весілля?

- Ні, я не розумію, нащо це робити! Стільки всього нового можна робити!

Можна, наприклад, взяти шлюб у церкві – повінчатися…

- Ми не можемо, бо у нас міжконфесійний шлюб! У нас не вінчають такі шлюби, як, наприклад, в Америці – там можна взяти з однієї сторони раввіна, а з другої – священика. У нас це неможливо!

Або ти в іудейки, або чоловік у…

- Ні, він зробив собі обрізання, то вже назад дороги немає! Тільки мені туди дорога! Він мене просто прибиває після твоїх інтерв’ю, каже: «Що ти там верзеш? Як це ти спиш зі мною у різних спальнях? Що ти цій Каті наговорила?»…