Українська супермодель Аліна Байкова в Каннах провела благодійний аукціон на яхті

"Зірки виросли на яхтах!"

Поділитися:

Аліно, цього року у Каннах свій благодійний захід ти вирішила провести на яхті. Далеко не кожному на яхті комфортно, тому що дехто може хворіти на морську хворобу… Ну і взагалі, світський захід на яхті не може відбутися за будь-якої погоди. Чи нервувала ти з цього приводу?

- Є люди, які питають – чи яхта в морі, чи яхта пришвартована? Тому в нас яхта пришвартована, усе організовано дуже добре. Вона не буде рухатися, вона доволі велика, тому ми готові до будь-чого! І з погодою пощастило. Я замовила!

Чи були зірки, які відмовилися від того, щоб їхати на яхту на світський захід саме через морську хворобу?

- Зірки виросли на яхтах! Це я вперше  побачила яхту, коли мені було двадцять чотири роки, і ось мені дуже погано було. Я досі яхти, якщо чесно, не дуже люблю, це зовсім не моя тема. Я кажу – це для розкішної публіки, я до цього ще не доросла.

Моделі та топ-моделі дуже часто знімаються у головних ролях у кіні. Чи отримувала ти подібну пропозицію, і якщо так, то чому відмовилася?

- Мене  вмовляли спробувати, казали: «Тобі точно треба, ти створена для цього!» – ледь не для фільмів про Джеймса Бонда. А я кажу: «Народ, пів Голівуду, пів Лос-Анджелеса та весь Лос-Анджелес «сидить» людей, які хочуть пробувати і робити це! Навіщо вам ламати мене, якщо я навіть цим не цікавлюся?! Насправді, це дуже важка праця!

Ми з тобою говорили півроку тому, і ти розповідала, що у тебе є президентські амбіції! Коли стало відомо, що Володимир Зеленський балотується у Президенти, ти сказала: «О, це якраз гарний «розігрів» для топ-моделі!». Зараз все серйозніше: Володимир Зеленський став Президентом, тому ти стала не на один крок, а на цілих десять кроків ближче до мети!

- Я за нього голосувала! У Нью-Йорку пішла, зареєструвалася, проголосувала. Мені подобається його настрій, мені подобається, як він звертається до людей. От навіть подобається те, коли він просив зробити інавгурацію дев’ятнадцятого травня, а її зробили двадцятого. Він офіційно в Instagram у всіх попросив вибачення за те, що будуть затори. Трамп спілкується через Twitter, у нас Президент спілкується через Instagram. Це нормальна тема загалом!  Я дуже сподіваюсь, що він зробить те, що я хотіла зробити, і мені не потрібно буде ставати Президентом. От бачите, я потрохи беру свої слова назад. Є потенціал бути гарною країною, у нас могла би бути одна з найуспішніших країн Європи. А у нас просто завал! Якщо Зеленський зараз все змінить, я стану ось так… і напружуватися не треба буде!