Український танцівник В’ячеслав Крикливий розповів, як був партнером Дженніфер Лопес у голлівудському фільмі: «Я зрозумів, що означає танцювати не з партнеркою, а з жінкою!»

... і після святкував Новий рік із нею!

Поділитися:

В’ячеславе, ви достатньо давно поїхали з України. За чим сумуєте?

- За борщем з салом і горілочкою...

А хіба танцівникам можна такої дієти дотримуватися?

- Я вже пенсіонер, тож усе можна! 

Ваш танцювальний досвід знадобився вам у кіноіндустрії. Ви саме та людина, яка п'ятнадцять років тому знімалася у стрічці «Потанцюймо?» разом з Дженніфер Лопес і Річардом Гіром. Ви грали партнера Дженніфер Лопес.

- Від початку нас найняли асистентами хореографа. Уявляєте, зустріти Дженніфер Лопес на майданчику?! У мене коліна тремтіли, я просто не знав, чого очікувати! Думаю, зараз прийде діва, буде мене взад і поперек: «Роби те, роби се, це не так, те не так!»… А коли вона прийшла - настільки проста людина! Як тільки вона привіталася, не було відчуття, що це зірка світової величини! Проста, нормальна, вродлива дівчина! Але цей експеримент дав багато моїм танцям, моїй кар’єрі. Сцена, де вона танцювала з Річардом Гіром пізно ввечері в студії, -  така доволі інтимна. Вони мали відіграти ці ролі і станцювати цю хореографію. Оскільки вивчити кроки їй давалося дуже легко, вона зробила це дуже швидко, і вона репетирувала власне гру вже на наших репетиціях. Я просто губився... І після цього експерименту я зрозумів, що означає танцювати не з партнеркою, а з жінкою! Мої погляди, мої жести, моя увага до неї - це важливо. І саме в цьому експерименті, коли танцював з Дженніфер, я відчув, що означає - танцювати з жінкою!

Дженніфер Лопес активно танцює, вона навіть продюсує на американському телебаченні танцювальне шоу… Можливо, після вашої спільної акторської роботи ви десь перетиналися? 

- Було! Якось випадково в Лас-Вегасі ми опинилися. Я дізнався, що вона в Лас-Вегасі святкує Новий рік. Вона мене запросила, і ми з моєю дівчиною зустрічали разом з нею Новий рік. На той момент вона була зі своєю родиною, і ми вже були знайомі з її рідними, з мамою, з сестрою. Ось так вийшло, що вона нас запросила!