Юна співачка Мішель Андраде розповіла, про яку весільну сукню мріє

"Та от треба ще знайти гарного нареченого!  "

Поділитися:

Мішель, ми зустрілися з тобою у Барселоні. Іспанською ти розмовляєш навіть краще за українську. Чи вперше ти у Барселоні? Що вже встигла побачити?

- Це мій другий раз! Перший раз, коли я приїхала до Барселони, я дивилася все: я гуляла щодня по 30 кілометрів! Мені подобається фонтан Монжуїк та площа Іспанії. Я хочу завтра о сьомій ранку поїхати туди і насолодитися Барселоною!

Чи є у тебе улюблені іспанські страви?

- Паелья з морепродуктами. 

Днями у Каталонії святкували День святого Юрія, це каталонський аналог Дня святого Валентина. Дівчатам дарують троянди з колоссям, а хлопцям дарують книжки. Скільки троянд ти назбирала?

- Мені подарували дві паперові троянди якісь хлопці у магазині. Це був дуже приємний жест!

У тебе велика латиноамериканська родина, яка розкидана по всьому світу. Зважаючи на те, що ми сьогодні зустрілися на показі весільної моди. Чи чекають вже родичі, коли ти вийдеш заміж?

- У мене дуже велика родина! У мене є чотири двоюрідні сестри, які старше за мене. Тож, моя черга ще не прийшла! Рідні у мене питають: «Коли вже?», а я кажу: «Я вам розповім про це першими!».

Які відмінності між болівійським та українським весіллями? Які існують болівійські весільні традиції?

- Обов’язково батько повинен танцювати з дочкою! Він танцює з донькою на 15-річчя, коли донька вже стає дорослою, і на весілля теж!

Про яку весільну сукню мрієш ти?

- Мені ніколи не подобалися пишні сукні. Мені подобаються сукні, які прилягають до фігури і з відкритою спиною. Якщо я сьогодні побачу подібну сукню, то не буду думати і куплю її одразу! Та от треба ще знайти гарного нареченого!