«Усі артисти дуже амбіційні!»: Учасниця гурту «Время и Стекло» зізналася, чи думає про сольну кар’єру

«Я просто відчуваю себе у гурті «Время и Стекло» як ...»

Поділитися:

Як гурт ви зробили вже дуже багато! Та є такі моменти, коли кожен учасник гурту замислюється про сольну кар’єру… Чи з’являються такі думки у вас?

- Надю, які у тебе думки?

- От мені теж дуже цікаво, адже на нашому сольному концерті у «Палаці спорту» саме Позитив заспівав свою першу сольну пісню. У мене такого не було, до речі, у мене просто були дуети!

- У тебе були дуети: один, другий, третій…

Надю, чи готова ти до сольної кар’єри?

- Я просто відчуваю себе у гурті «Время и Стекло» як сольна співачка, і у нас є сольний співак. Якщо б поруч була б дівчина, то стовідсотково я би не витримала стільки років! Всі артисти дуже амбіційні, а тут у нас така подвійна сила! У сольному проекті дуже складно, бо треба робити все самій!

Надю, але у тебе є свої пісні: ти їх пишеш, але поки не виконуєш…

- Я не знав про це!

- Все він прекрасно знав! До гурту «Время и Стекло» я писала пісні, а от коли я прийшла до гурту, то побачила, як Потап пише пісні і зрозуміла, що я нічого не вмію! Я припинила це робити десь на років п’ять, аж до пісні «505», коли ми втрьох написали її. Всі ці роки я набиралася досвіду, а потім почала кидати Потапові перші демо-версії, які він слухав і казав: «Непогано», але ми їх не робили!

Олексію, сьогодні у твоєї дружини день народження. Вона тебе тут не підтримує, тому що поїхала святкувати. Як ти її вітав?

- У неї була мрія потрапити до Парижа, і ми хотіли це зробити разом, але ж розумієте – таке життя артиста, бо зараз я на «M1 Music Awards 2019»… Тож, Аня поїхала туди зі своїми близькими друзями.

Чи передав ти їй подарунок, квіти?

- Ні! Вона щойно мені сказала: «Хтось подарував мені квіти з України», а я їй: «А так можна було?!». Я просто не знав, як це можна зробити з Києва до Парижа. Я виправився і привітав її на сцені у прямому ефірі!

Надю, твій партнер по «Танцях з зірками», Женя Кот, нарешті переміг у цьому шоу. Чи не засмутилася ти, що він переміг з Ксенією Мішиною, а не з тобою?

- Точніше було б так: «Чи не засмутилася ти, що Наталія Могилевська здобула перемогу?». Якщо Наталія була б у цьому сезоні, то вам би нічого не вдалося, друзі! Я жартую, звісно, що не засмутилася! Можливо, через 10 років я, як Наталія Могилевська, повернуся на цей проект, якщо у мене до того часу не «відпадуть» коліна. Я просто й досі лікую свої коліна, адже у мене мікротріщина меніску. Після концертів мені завжди потрібно лежати, адже важко постійно бути на ногах!