Вагітна Катерина Осадча у білій сукні сяяла, мов наречена, на «Вечорі прем'єр»

Образ Каті Осадчою на Вечорі прем'єр: ведуча з'явилася у білосніжній атласній сукні

Катерина Осадча сяяла, немов наречена, у розкішній білій сукні під час зйомок «Вечору прем’єр. Літня серія». Вільний крій сукні приховував животик вагітної ведучої.

Поділитися:

22 липня відбулися зйомки грандіозного концерту «Вечір прем’єр з Катериною Осадчою. Літня серія», на якому українські зірки представили прем’єри своїх пісень. Ведучою шоу традиційно стала Катя Осадча, яка вразила всіх ніжним та вишуканим образом. Ведуча знаходиться при надії, і її вже чималий животик вигідно приховувала сукня вільного крою.

Осадча Вечір прем'єрФото: Instagram/kosadcha

На своїй сторінці в Instagram Катя Осадча написала:

«Вечір прем‘єр. Літня серія». Наш білий вечір над Дніпром вдався. Дякуємо всім артистам і всій великій команді, що працювала над шоу! Телевізійну версію дивіться вже у серпні, напередодні Дня Незалежності. До зустрічі в ефірі.

На «Вечорі прем’єр» Катерина Осадча сяяла у білосніжній довгій сукні з атласу з невеличким шлейфом. Зону декольте та плечі прикрашали шлейки, оздоблені блискучим камінням. Образ доповнили лаконічні білі туфлі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Еліна Світоліна вийшла заміж: наречена у брюках, наречений у фіолетовому (перші весільні фото)

Традиційна деталь образу Катерини Осадчої – капелюшок. На «Вечір прем’єр» вона одягнула невеликий білий капелюшок, який гармонічно поєднувався з зібраним у низький хвіст волоссям.

Юрій ГорбуновФото: Instagram/jetsetterua

Компанію у кольорі образу Каті Осадчій склав її чоловік, телеведучий Юрій Горбунов, який теж прийшов в білому згідно з дрес-кодом вечора. Нагадаємо, пара виховує 4-річного сина Івана, і наразі знову чекає на поповнення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аніта Луценко розказала Катерині Осадчій про те, як худла після пологів та про плани на другу дитину

Дивіться телевізійну версію «Вечір прем’єр з Катериною Осадчою. Літня серія» у серпні, напередодні Дня Незалежності України, на каналі 1+1.