Весільний переполох у програмі "Світське життя": хто з зірок готується побратися?

Світське життя: хто з зірок готується побратися?

Сьогодні у випуску передачі Світське життя Катерина Осадча розповість про зіркове весілля.

Поділитися:

Сьогодні о 22:20 у новому випуску Світського життя Катерина Осадча завітає на концерт Велике весілля, на якому під запальні пісні українських зірок веселилися молодята. Дивлячись на них, й самі артисти поринули у спогади про власні весілля.

Співачка Оля Полякова заміж виходила з розмахом. Керував її сімейним святом режисер Нової хвилі Олександр Ревзін.

Свято було у стилістиці Едемського саду, навіть торт був у формі яблука. Я була у сукні від Юдашкіна, яке коштувало диких грошей! А ведучими весілля були народні артисти Росії. Тоді це було дуже модно!

Віталій Козловський, схоже, скоро залишить лави холостяків. Артист зізнається Каті Осадчій, що вже познайомив свою нову дівчину, учасницю шоу Холостяк Раміну, з батьками.

В моїх друзів зараз бум весіль, всі одружуються. Мені вже 31, і я думаю про те, щоб продовжити свій рід з коханою жінкою, - розмірковує співак.

 

А ось футболіст та телеведучий Євген Левченко, який довго плекав свій імідж холостяка і навіть був героєм однойменного шоу скоро стане татом. Хто став обраницею спортсмена та чи буде одружуватися Левченко на матері своєї дитини розповість Катя Осадча у новому випуску Світського життя.

У Андрія Джеджули розпочалася гаряча пора: шоумен - затребуваний ведучий розкішних весіль. Поки він займається чужими весіллями, його дівчина вже визначилася з місцем проведення власного.

За місяць вдруге офіційно стануть подружжям продюсер Юрій Нікітін та співачка Ольга Горбачова. Хто заспіває зірковому на весіллі та скільки вже обручок у пари дивіться сьогодні о 22:20 у Світському житті з Катериною Осадчею.