Віктор Павлік про маленького сина: «Михасик – це мій сенс життя зараз»

Співак Віктор Павлік розповів про свого маленького сина та молоду дружину у програмі «Світське життя».

Поділитися:

Віктор Павлік в інтерв’ю Каті Осадчій у «Світському житті» розповів про свого найменшого 3-місячного сина. Співак зізнається:

Михасик – це мій сенс життя зараз. У мене якийсь більший трепет, відчуття батьківства до тої дитинки, яку пригортаю до себе.

Також Віктор Павлік розказав Катерині Осадчій, як вони наразі розподіляють обов’язки з його молодою дружиною, концертною директоркою Катериною Реп’яховою. За словами Павліка, він намагається їй у всьому допомагати з доглядом за дитиною, наприклад, готує для синочка молочну суміш.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Осадча святкує 19 років старшого сина: телеведуча згадує, як сама стала мамою в 19

Дивіться відео про історію кохання Віктора Павліка та Катерини Реп’яхової:

Майже одразу після народження Михайла сім’я Павліків відправилася у подорож Україною: проїхали близько 2 тисячі кілометрів. Віктор Павлік наголошує:

Це була ініціатива Каті, і всі турботи по догляду за дитиною були на ній. Я був з ними наїздами. Дуже допомагала мама Каті, яка була з нею і Михасиком.

Нагадаємо, Віктор Павлік вчетверте став батьком 15 червня цього року. Окрім Михайла у співака ще є діти від попередніх шлюбів: син Олександр та донька Христина. Ще один син артиста Павло помер у віці 21 року через рак кісток. Ця трагічна подія сталася у серпні 2020 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Син Фагота прийшов на шоу «Танці з зірками» підтримати тата (фото)

Віктор Павлік на 4-му ефірі «Танців з зірками» заспівав свій хіт «Шикидим», під який Станіслав Горуна та Даніелла Преап станцювали самбу. Дивіться, як це було:

Нагадаємо, що квитки на наступні прямі ефіри «Танців з зірками» можна придбати, натиснувши на посилання.