«Він переслідує мене і мою родину вже більше двох років!»: співачка Злата Огнєвіч розповіла подробиці нападу на неї

Співачка зізналася, чи затримала нападника поліція

Поділитися:

Злато, зовсім нещодавно з тобою стався прикрий інцидент: на тебе напав чоловік просто біля твого будинку. Чи знаєш ти цього чоловіка?

- Він переслідує мене і мою родину вже більше двох років. Я не звертала на це увагу, тому що серед моїх прихильників є чимало неадекватних людей. Цього разу він прослідкував за мною до самого під’їзду. Я вийшла посеред ночі з авто, і переді мною виникла страшна пика… Цей чоловік вхопив мене за руку, я почала вириватися, кликати на допомогу, і мій водій побачив це, вискочив з авто і вхопив його. Після цього ми викликали охорону нашого району. Абсолютно впевнено можу сказати, що це адекватна і агресивна людина, яка неодноразово була затримана за невеликі злочини. Так він ще й в службі таксі працює! Під всілякими наркотичними речовинами він возить людей! Наступного разу в нього може бути ніж, пістолет чи якась кислота… Це страшно!

Чого саме він вимагає від тебе?

- Він хоче поспілкуватися, і наголошує на тому, що він – мій чоловік. Такі в нього фантазії! Можливо, він представляв, що я, немов янгол, але цього разу, коли він напав на мене, я спустила на нього всі нецензурні слова. Те, що я вихована людина, не означає, що я не можу дати в пику!

Чи затримала цього чоловіка поліція?

- Мені юрист пояснив так: допоки він не скоїть на мене замах, то до цього часу немає в нашій країні закону, який би мене захистив. Так, його можуть обмежити в тому, щоб він не підходив до мене на відстані кількох метрів, але в нас немає такого, як в Америці: якщо там людина напала, то вона може сісти за ґрати, грубо кажучи, наступного дня.

Чи не подумала ти після цього інциденту, що час займатися якимось бойовим мистецтвом?

- Битися – не жіноче діло. Я найняла собі охоронця, і тепер він буде зі мною на всіх публічних і офіційних заходах. Тому я вже не так боюся!

Зараз ти ніби опинилася у стрічці «Тілоохоронець» з Вітні Г'юстон у головній ролі. Фільм закінчується не дуже добре, але роман з охоронцем має місце бути…

- Подивимося, адже ми тільки почали працювати.