Віра Кекелія спародіювала манеру співу Тіни Кароль (відео)

Співачка показує нові здібності у «Жіночому кварталі»

Поділитися:

Віро, незважаючи на те, що ти співачка, фіналістка шоу «Голос країни», ми можемо привітати тебе з прем’єрою – стартував «Жіночий квартал» від «Студії Квартал 95». Як ти гадаєш, чому в тобі «Студія Квартал 95» розгледіла гумористку? Можливо, Вові Зеленському особисто сподобалася, ти – дівчина симпатична, хоча й заміжня.

- До речі, на кастингу Вови не було, була його жінка.

То жінці сподобалася?

- Так!

Чи є в тебе хист до пародій?

- Було таке завдання – спробувати, кого ми можемо пародіювати. Сидячи вдома на кухні, в мене вийшло заспівати пісню Тіни Кароль.

Зобрази Тіну Кароль…

- Я твоя, ты видишь я жива.
Ты видишь, я могу как раньше не могла.
Обожгла, тебя я обожгла
Теперь я крапива для тебя.

Іноді так трапляється, що співачки на початку своєї кар’єри копіюють манеру поведінки або ж танці когось із відомих співачок. Чи ти повторювала за кимось, можливо, підглядала якісь «фішки»?

- Це Бейонсе. Я думаю, що всі дівчата-співачки хотіли повторити її рухи – з волоссям, зі стегнами.

Зовсім скоро у твого зіркового тренера з «Голосу країни» - ювілей. Сергію Бабкіну виповниться сорок років. Можливо, ви готуєте вже якийсь сюрприз?

- Ми дуже любимо вечірки у Бабкіних. Вони реально проходять дуже весело і круто! Цю вечірку ми також не пропустимо. Ми, таким нашим постійним складом – Марта Адамчук, Рома Дуда і Віра Кекелія, поїдемо до Харкова з класним подарунком. Ми його зараз готуємо, тому не можу сказати, що це буде. Однак, це буде подарунок для їхнього дому.