Вітвіцька, Барбір і Горбунов стали зірками виставки відомого фотографа

Телеведучі завітали на відкриття проекту Олега Богдана.

Поділитися:

Зірки каналу 1+1 Соломія Вітвіцька, Людмила БарбірЛюдмила Барбір, Юрій Горбунов, Катерина Осадча завітали на відкриття виставки "Емоції" відомого фотографа Олега Богдана. Привітати автора і помилуватися світлинами прийшли всі учасники проекту, окрім Анатолія Анатоліча, який в той момент знаходився в літаку.

Юрій Горбунов, Сніжана Єгорова, Олена Шоптенко, Маша Собко, Юлія Кавтаразде, Еріка, Андрій Кіше і багато інших в об'єктиві українського фотографа Олега Богдана. "Зрозуміло, емоції бувають різними. Але особливо зараз нам не вистачає позитивних емоцій. Саме тому я захотів побачити якомога більше щасливих і усміхнених облич. Смійся, і я скажу, хто ти", - розповів про свій проект в стінах Spivakovska ART: EGO gallery автор знімків Олег Богдан. Щоб взяти участь у відкритті персональної виставки, фотограф спеціально прилетів з Лос-Анджелеса, де проживає останнім часом. 

Телеведучі каналу 1+1 також поділилися своїми враженнями від участі у арт-проекті:

"Фотографії вийшли дійсно дуже круті! Свою ну дуже вже хочеться забрати з собою і повісити вдома. Кадр зловили дійсно спонтанно і, мабуть, тому він вийшов таким щирим" - розповів Юрій Горбунов. 

Людмила Барбір додала свої враження, продовживши думку Олега Богдана:

Насправді, відчувається, що в наш час не вистачає світлих, позитивних і щирих емоцій навколо. І дуже б хотілося, щоб ці емоції залишалися не лише на фотографії, а їх було дійсно більше у реальному житті кожного з нас!