«Вона чогось «баба» на мене не каже!»: Ольга Сумська розповіла, як виховує онучку

"Це мій особистий підхід!"

Поділитися:

Ольго, ви як ніхто можете похизуватися колекцією вишиванок. Рахували, скільки їх у вас?

-Багато! Більше тридцяти!  У мене навіть є ексклюзивні вишиванки від бабусі, яким більше ста років. Є напірники, підковдри, рушники, глечики, намиста – це те, що має бути у кожної українки!

Чи вмієте ви «читати» вишиванку? Ви розумієте, що саме на ній вишито?

-Я одягаю вишиванку, і одразу відчуваю енергетику. Якщо вас щось бентежить – не купуйте, а якщо вже купили – то треба попрати її у холодній воді з сіллю. Так робила мою бабуся. Вода з сіллю прибирає увесь негатив!

Ваша старша донька Антоніна, яка мешкає у Москві, нещодавно була у вас у гостях. Чи привозила вона з собою онуку? Чи вже побувала онука на Батьківщині своїх бабусі і мами?

-Не раз побувала! Я думаю, що частіше було б краще, але це велике щастя! Я не випускала її з рук, тому що це моя любов, сила і енергія! Я з нею і гуляла, і годувала, і спала, а це ж мистецтво – вдало приспати дитину! Я співаю онучці українських пісень, читаю українські молитви – це мій особистий підхід! Вона називає мене Уля, тобто поєднання слів «бабуля» і «Оля». Онучка чогось «баба» не каже, може, тому що я на бабу не подібна!