Як схуднути після свят: Наталя Могилевська ділиться досвідом 

Співачка розказала, як буде підтримувати себе у «формі»

Поділитися:

Наталю, заради «Танців з зірками» ти схудла на двадцять п’ять кілограмів, але нещодавно вирішила додати собі на паркеті п’ятдесят… костюмом. Не боялася наврочити? Ти ж розумієш, якщо перестати танцювати, то кілограми можуть почати повертатися. У тебе вже є план, як підтримувати цю форму і залишатися в ній після «Танців з зірками»?

-Я зрозуміла, що для мене важливо бути щасливою. І там плюс п’ять кілограмів, мінус п’ять кілограмів – це не буде самоціллю. Мінімальний спортзал і мінімальне здорове харчування – цього буде достатньо. 

На «Танцях з зірками» в тебе з’явилися не тільки конкуренти, але й «подруги». Суддя Катерина Кухар прискіплива до всього, що відбувається на паркеті. І тобі дісталося також. В останньому номері вона назвала тебе Свинкою Пеппою. Ти образилася, було видно, що тебе це зачепило…

-Мене зачепило те, що це був цирковий ефір. Приголомшливий та добрий номер… Але чомусь не вистачило почуття гумору суддям, тому що ефір називався «Цирк», і ми дозволили собі побути трохи клоунами. Мені здається, що це було доречно.

Ти зняла кліп на свою пісню «Я танцювала», де задіяла танцівників, які потім стали в пару з Камалією та Олею Поляковою. Це був такий хід, аби усунути конкуренток згодом? Тому що зараз ані Камалії, ані Олі Полякової на паркеті немає. 

-Це була моя стратегія. Дідька лисого, не подумала за партнера Дорофеєвої. Хоча ні! Кот також танцював у мене в балеті і ставив програму «Спасибі, мамо». Так що і з Дорофеєвою, і з Камалією, і з Поляковою танцюють мої танцівники. 

Поки що Надя Дорофеєва, принаймі, на паркеті…

-Просто вона мені дуже симпатична…