Зіркова психологиня Наталія Холоденко розповіла, як кума Катерина Кухар мало не зірвала їй хрестини доньки

«Я так і розраховую на корупційні зв’язки!»

Поділитися:

Наталіє, чи не боялися брати собі у куми таку зайняту балерину, як Катерина Кухар. Вона – артистка, що весь час гастролює. Вашій донці навіть кутю не буду кому нести, тому що у Каті завжди у січні гастролі.

- Насправді, Катя ледве не зірвала хрестини! Буквально ввечері, перед хрестинами, вона телефонує мені і каже: «Боже, я забула, я завтра відлітаю до Праги. Чи можемо ми перенести хрестини?!», а я кажу: «Катю, ти серйозно?! Нам так важко було домовитися: Юра Ткач завжди зайнятий, у мене теж  напружений графік. Невже ти нас підведеш?». Ми на дві години раніше перенесли хрестини, аби ця героїчна жінка встигла вилетіти, - я думаю, що так рано у цій церкві ще ніколи не хрестили дітей.

- Вони всі після церкви поїхали до ресторану, а я – до аеропорту!

Наталіє, тепер у вашої доньки немає шансів, аби не стати балериною.

- А я так і розраховую на корупційні зв’язки! Я сподіваюся, що Катя буде брати похресницю на репетиції, вона там буде надихатися, мріяти про те, аби вдягти пачку та приміряти пуанти…

- Наталія вчора надіслала мені відео, на якому Вів’єн майже у пачці і вже робить якісь «па».

- Я починаю вже вчити цю мову – «па-де-де», «сюєві»… Вона ж мене вигнала з проєкту «Танці з зірками», а я як психолог пішла попрацювала над своїм болем і пробачила її…

-  Це моя карма!

Насправді, брати за куму жінку, у якої 34-й розмір одягу – теж такий собі стимул, м’яко кажучи…

- Це почалося ще на хрестинах, адже коли Катя стала поряд з нами фотографуватися, то я сказала їй: «Ти можеш хоча б якось живіт виперти наперед, щоб хоч трохи мати гірший вигляд?!», і вона сказала: «Дівчата, для вас все, що завгодно!».

Наталіє, про крижму з хутром і камінням на хрестинах  вже ходять легенди…

 - Це був подарунок від Каті і другої куми, яка займається хутром. А я ж навіть не бачила тієї крижми, допоки не побачила очі священика, який взяв крижму до рук. Я спочатку подумала, що то він несе комусь шубу, а потім зрозуміла, що то наша крижма!

- З білої розкішної норки! Зіркова похресниця – тому для неї тільки норка і діаманти!

Якщо доньку звуть Вів’єн, то хрестити її у звичайній крижмі просто неможливо.

- Дівчат треба привчати до багатого життя з дитинства!