Зіркова психологиня Наталія Холоденко розповіла, скільки коштує її консультація 

Після «Танців з зірками» жінка змінила своє життя

Поділитися:

Наталіє, чи після «Танців з зірками» подорожчала година прийому у психолога Наталії Холоденко?

-Якби я була хореографом, вона б точно подорожчала. Оскільки я все ж таки психолог, поки що все залишилось, як і було.

А скільки коштує година психологічної допомоги Наталії Холоденко?

-250 євро.

А скільки потрібно сеансів, щоб допомогти людині? Скільки потрібно викласти для повноцінної психологічної допомоги?

-В мене є люди, які працюють три роки, п’ять років раз на тиждень. Психолог - це не тільки про проблеми, це ще й про успіх, про досягнення.

Тобто ви робите так, щоб люди заробляли більше?

-Більше заробляли, більше мали сексу, більше мали щастя, щоб у них усього було вдосталь!

Ви ще й проводите тренінги, і на цих тренінгах після вашої участі у «Танцях з зірками» з’явилася музично-хореографічна пауза. Ваш партнер вчить ваших клієнтів ще й танцювати. Як вони до цього ставляться?

-Я зараз танцюю на кожному своєму семінарі. Люди на це дуже позитивно реагують, вони вірять в те, що не змонтовано, не намальовано, що ми дійсно танцювали. Вони надихаються і потім, коли ми пропонуємо їм потанцювати, вони з задоволенням рухаються. Їм це дуже подобається.

Багато говорили про ваш імовірний роман з партнером по шоу. Як ваш чоловік ставиться до цих пліток, до ваших подорожей з партнером?

-Чоловік болісно переживає з першого дня початку танців, тому що у нас бла умова, коли я виходила заміж, що я не буду худнути. І це головна проблема у наших стосунках, бо мій чоловік мені завжди казав: «Для мене струнка жінка не сексуальна».

На скільки кілограмів ви схудли?

-На 23.

Не думали, що чоловік з вами розлучиться через це?

-Я така стрьомна! Я взагалі нічого не боюсь! Все, що викликає у мене відчуття драйву  - я це роблю. Зараз зі мною не спілкуються 90 відсотків моїх родичів і мені нормально, і чудово.

Що саме їм не подобається?

-Що я стала більш свавільна. Це пов’язано з тим. що в мене з’явилося більше вільного часу. Оскільки перехід з одного каналу на інший мені дорого коштував, в широкому сенсі цього слова. Я відмовилася від багатьох проектів, я заплатила досить великий штраф. І на сьогодні замість того, щоб проводити консультації, я півдня їжджу до косметолога, на каток, на танці. І це не подобається, тому що раніше я багато працювала, організовувала сім’ю, варила борщ після зйомок. Зараз я цього не роблю.