Злата Огнєвіч озвучила головну вимогу до свого майбутнього нареченого

Співачка вирішила здивувати усіх на своєму весіллі

Поділитися:

Злато, літо надворі, а ти в плащі. Не спекотно?

- Це такий літній плащ, і колір в тренді. Я просто не могла пройти повз, і не придбати його собі.

Тебе достатньо часто запрошують співати на весілля. Яке весілля тобі запам’яталося найбільше?

- Було таке весілля, де були світові зірки, такі як Крістіна Агілера. Було дуже весело та стильно, і був гарний феєрверк, але такі весілля справляють не часто. Це було ще до Майдану.

Часто тебе запрошують співати до ось таких багатих українців?

- Не дуже часто, адже зараз часи змінилися, і люди себе поводять дуже обережно. Якщо і роблять такі свята, то десь на островах.

Сьогодні ми на великому масовому весіллі. Як часто тобі доводилося бути дружкою?

- Дружкою була два рази. Перший раз був ще в Криму, і в мене на тому весіллі закохався дружба.  Я просто не знала, що робити, бо я на той час зустрічалася з хлопцем. Але як швидко закохався – так швидко все і пройшло. А восени я буду дружкою на весіллі у своєї подруги. Я поки що не можу сказати, хто це, тому що це європейська зірка. Вже шию собі костюм, тому що це все проходитиме в католицьких традиціях.

Ти фантазувала, яким має бути твоє весілля?

- Я хочу, щоб це було дуже весело, і було багато людей. Білу сукню я не хочу, можливо, це буде якийсь костюм. Я досить демократична в цьому, бо не хочу, щоб мені щось заважало. Я б дуже хотіла станцювати зі своїм нареченим якийсь шалений танець. Коли в мене буде наречений, і ми будемо готуватися до весілля, я йому одразу скажу: «Так, ходимо на танці, і готуємо для гостей сюрприз!». Це не будуть там якісь прості рухи, він буде сідати в шпагат. Зараз хлопці, які це чують, кажуть: «Боже, ні!».